PUBG Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUBG Mobile'a Geliyor! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile'dan heyecanlandıran iş birliği. The Walking Dead Karakterleri PUBG Mobile'a Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-30 22:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Dünyanın en popüler mobil oyunu olan PUBG Mobile’ın The Walkig Dead ile bir iş birliğine imza attı. Zombi dünyasına giriş yapan PUBG Mobile, The Walking Dead’in sevilen karakterlerini de oyun içerisine ekleyecek. Bugüne kadar 400 milyon indirme sayısını aşan PUGB Mobile, 50 milyonluk günlük oyuncusuna sahip. Dünya çapında en çok oynanan mobil oyun olan PUBG Mobile, yep yeni bir özellikle kullanıcılarına merhaba demeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını Tencent Games’in üstlendiği PUBG Mobile, mobil oyun pazarına girdiğinden beri kullanıcılardan yoğun bir ilgi görüyor. Oyun içerisinde sunduğu çeşitli güncellemelerle oyunseverleri kendine daha da bağlayan oyun geçtiğimiz aylarda kullanıcıların merakla beklediği zombilerin oyun içerisine dahil olacağını açıklamıştı. Kullanıcılara bu konuda oldukça büyük bir yenilik sunan Tentcent Games, bir ilke daha imza atarak The Walking Dead ile PUBG arasında bir anlaşmaya imza atacak.

PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?PUBG'yi baştan yazılıyor! PUBG'ı Değiştiren yenilikler neler?

PUBG Mobile’a The Walking Dead karakterleri geliyor!

Pubg'nin Yeni Özelliği İşaretleme Nasıl Yapılır?

PUBG Mobile ve The Walking Dead arasında gerçekleşecek olan iş birliğinin hakkında detaylar veren şirket, oyuna yeni karakterlerin 1 Ekim tarihinden itibaren dahil olmaya başlayacağını açıkladı. Walking Dead karakterlerini etkinlik kapsamasında oyuna entegre eden Tencent Games’in başlattığı etkinlik 2020 senensin ilk aylarına kadar devam edecek. Etkinlik kapmasında kullanıcılar oyunu sevilen The Walking Dead karakterliyle oynayabilecekler.

Oyun içinde oyunculara sınırlı sayıda sunulacak oyun içi itemlerin arasında yeni silahlar, araçlar ve karakter görünümlerinden bazıları;

  • Daryl Dixon görünümü
  • Rick Grimes görünümü
  • Negan görünümü
  • Michonne görünümü
  • Daryl’in Motosikleti
  • Michonne’un Katanası
  • Negan’ın sopası ‘Lucille’

Pubg Mobile'a yeni oyun modu ekleniyor

Bunun yanı sıra oyuncular bu yeni karakter görünümlerinin dışında, PUBG Mobile ve The Walking Dead arasında gerçekleştirilecek iş birliği sayesinde özel etkinliklere de katılabilecekler. The Walking Dead keşif oyununda tüm görevleri bitirip, ekipmanlarını toplayan oyuncular Daryl Dixon Motosikleti gibi ödüller kazanma şansı yakalayacak.

Aynı zamanda oyuncular için 30 Eylül’de gerçekleştirilecek olan The Walking Dead çekişinin gerçekleştirileceğini de belirtelim. Gün içinde PUBG Mobile’a giriş yaparak görevlere katılan oyuncular UC ve telefon kazanama fırsatı yakalayacak. Oyuna The Walking Dead karakterleri ise 1 Ekim’den itibaren eklenmeye başlayacak. PUBG Mobila ile ilgili gelişmelerden haberdar oldukça sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz.


İlgili uygulamalar
Teknoloji devi Tencent büyük hamleler yapmaya devam ediyorTeknoloji devi Tencent büyük hamleler yapmaya devam ediyor

PAYLAŞ