PUBG yayıncıları 1 milyon dolar bağışlayacak - Haberler - indir.com

PUBG yayıncıları 1 milyon dolar bağışlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-20 14:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Battle Royale türünün popüler oyunlarından biri olan PlayerUnknown's Battlegrounds, son zamanlarda biraz düşüş yaşıyor. Fakat bu durumu tersine çevirmek için geliştirici ekip çalışmalar yapmaya da devam ediyor. Dünya çapında popüler olan ve oyuncu sayısı düşmesine rağmen hala en çok oynana oyunlar arasındaki yerini koruyan PUBG'dan yeni bir haber geldi. PUBG Corporation yayıncıları tarafından bir turnuva duyuruldu. PGI Charity Showdown adını taşıyan bu turnuvada, 40 en iyi oyun yayıncısı, 40 en iyi profesyonel PUBG oyuncusu karşı karşıya gelecek. Twitch üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan turnuva sonucundaki verilecek yayıncılar ödül bağış yapılacak.

PGI Charity Showdown turnuvasının kazananı 1 milyar dolar ödül alacak

PGI Charity Showdown ile oyun severler kıya sıya geçecek bir turnuvaya tanıklık etmeye hazırlanıyor. PUBG Global Invitational 2018 oyun severler tarafında  merakla bekleniyor. Berlin Mercedes-Benz Arena'da gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında,s PGI Charity Showdown adlı turnuva da düzenlenecek ev turnuvada, Ninja, Shroud, Dr DisRespect, Moondye, Rubiu5, Willyrex, Sacriel gibi Twitch'in en bilinen isimleri yer alacak. Oyuncular bu rekabeti, https://www.twitch.tv/playbattlegrounds sitesi üzerinden canlı olarak takip etme imkanına sahip olacaklar. PGI Charity Showdown, oyunun orijinal haritası üzerinde dört maçtan oluşan bir karşılaşma olacak. Birinci Şahıs Perspektifi ile oynanacak oyunda her takımdan iki yayıncı iki profesyonel oyuncu olacak. Hangi takım kazanırsa karşılığında alınacak 1 milyon dolar ödül, yardım kuruluşlarına bağışlanacak. Yardım kuruluşu takım tarafından seçilecek.

1. Takım: 600.000 dolar

2. Takım: 300.000 dolar

3. Takım: 100.000 dolar

PGI Charity Showdown canlı yayını 27 Temmuz saat 17:01'de başlayacak. PGI 2018 için önceden bilet alanlar, turnuvayı ek ücret ödemeden izleme şansına sahip olacaklar.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ