PUBG Nasıl Oynanır? - Haberler - indir.com

PUBG Nasıl Oynanır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-04 12:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Herkesin PUBG olarak bildiği ancak uzun ismi PlayerUnknown’s Battlegrounds olan oyunun son 2 yıla damgasını vuran oyunların başında yer aldığını biliyor muydunuz? Hem çokça eğleneceğiniz ancak bir o kadar da gerilip kasılacağınız bir oyun olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, amansız bir rekabet ve zor bir hayatta kalma mücadelesi ile sizi karşı karşıya bırakıyor. Şayet bu youna kendini kaptırmış bir indir.com okuru iseniz ya da ıyuna yeni başlamayı düşünüyorsanız, bu haberimiz tam da size göre bir haber. Gelin birlikte bu oyunda nasıl hayatta kalınır ve nelere dikkat etmelisiniz bakalım.

PUBG için gece modu ve eşyaları geliyor

Bir hayli geniş platform üzerine kurulmuş olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, kendini o kadar geliştirdi ki artık mobil telefonlar üzerinden bile oynanır hale geldi. PlayerUnknown’s Battlegrounds PC, Xbox One, PS4, Android ve iOS sürümleri; PC için Steam, diğer platformlar için ilgili oyun mağazalarından sahip olabilirsiniz. Oyunun hem Android işletim sistemi için hem de iOS işletim sistemi için ücretsiz olduğundan dolayı herhangi bir ücret ödeme gereği kalmadan oyunu cihazınıza direkt indirebilirsiniz.

PUBG Steam'da Büyük Bir İndirime GirdiPUBG Steam'da Büyük Bir İndirime Girdi

PUBG’de bildiğiniz tüm kuralları unutun

Şayet PUBG oyununu oynayacaksınız, oyunu oynamaya başlamadan önce medet umma ya da acıma duygularınızı bırakmanız gerekecektir. Bu oyunda ilk yapmanız gereken şeylerin başında iyi bir silaha sahip olmak ve karşınıza çıkan bir insanı ilk fırsatta öldürmeniz gerekecektir. Aksi taktirde o sizi öldürecektir. Battle Royale tarzı oyunların kaçınılmaz oynanış tarzı çerçevesinde bu oyunda çok amansız bir ortamın mevcut olduğunu belirtmek istiyorum. Hiç kimseden anlayış veya etik bir hareket beklemeyin. Bu oyundaki herkes öldürmeye odaklı olduğu için sizi ilk fırsatta öldürmek isteyeceklerdir. Sizi bir şey itiraf etmek gerekirse oyun bir hayli zor bir oyun. Zaman zaman ustalaşmış oyuncular ile karşı karşıya kaldığınız zaman ne demek istediğimi daha iyi anlaycaksınız. Şayet sabırlı bir oyun sever değilseniz size şimdiden tavsiye ediyorum bu oyuna başlamadan bırakın.

Daha önceden oynadığınız multiplayer oyunlar ile kıyaslamayın

Şimdiye kadar pek çok FPS oyunu multiplayer olarak oynadığınızı tahmin edebiliyorum. Örneğin Counter-Strike, Quake, Unreal Tournament ve benzeri birçok oyunu FPS deneyiminde oynadığınızı ve oynarken çokça keyif aldığınızı biliyorum. Ancak ilk defa PlayerUnknown’s Battlegrounds oynayacaksınız daha önceden edindiğiniz deneyimleri unutmanız gerektiğini sizlere şiddetle hatırlatmam gerekecek. Neden diye soracak olursanız ise şu şekilde açıklamak istiyorum; sizi sinsi bir şekilde avlamak için bekleyen bir sürü düşmanınız olacak bu oyunda. Üstelik bu oyunda neden buraya böyle çöktün diyebileceğin kimsede olmayacak. Veya yok artık bu da olmaz diyebileceğin bir çok şekilde ölüme maruz kalacaksın ve oyuna yeniden başlayacaksın. PlayerUnknown’s Battlegrounds oyununda her daim dikkatli olmanız gerekiyor ve kimseye güvenmemeniz gerekiyor. Bu oyunda hiç ummadığınız bir yerde ölürken bazen sizde pusuya yatmış birisi olacaksınız. O pusuya yattığınız yer de çok dikkatli olun çünkü her an ölebilirsiniz.


İlgili uygulamalar
PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?PUBG kış haritası ne zaman açılıyor?
PUBG, Tekrar yükselişe geçtiPUBG, Tekrar yükselişe geçti
PUBG Nedir?PUBG Nedir?

PAYLAŞ