PUBG Mobile FPS modu geldi! - Haberler - indir.com

PUBG Mobile FPS modu geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-19 11:16:15
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

Son dönemlere damga vuran hayatta kalma oyunu PUBG, milyonlarca oyuncu tarafından oynanmış ve satın alınmıştı. Oyunun bu şekilde satın alınması ve değer görmesi ile diğer firmaların dikkatini çekmiş ve kışkırtmıştı. Son dönemlerde çıkan oyunlarının çoğunluğunun ya Battle Royale oluyor ya da Battle Royale modu bulunuyor. 

PUBG ve PUBG Mobile

PUBG, hayatta kalma oyunudur. Amacınız içerisindeki mavi alandan kaçıp ve hayatta kalan son kişi olmaktır. Oyun içinde sizi öldürebilecek en büyük faktörlerden birisi diğer oyunculardır. Fakat sizi sadece oyuncular değildir. Oyun içinde bulunan mavi alandan kaçmanız gerekiyor. Eğer içerisinde kalırsanız yavaş yavaş hasar alıp ölmenize sebep oluyor. Oldu ki bu alandan çıktınız bu seferde rastgele oluşan kırmızı alandan sağ çıkmanız gerek. Kırmızı alan belirli bir bölge içerisine rastgele bomba atıyor ve bunlar oldukça ses çıkartıyor. Eğer bu alandan da çıkmayı başardıysanız sizi bir sürü ölüm sebebi bekliyor. Bunlardan  bazıları kaza yapıp ölmek, oyun içi bir hatadan ölmek, kendi kendinizi öldürmeniz (bomba ve ya benzeri patlayıcı maddeler kullanarak). Eğer son kalan siz iseniz tebrikler oyunu kazandınız. PUBG'de toplamda 2 harita bulunmakta. Bunlardan biri yeşilliklerin olduğu bir ada. Diğeri ise çölden oluşan bir ada. İki farklı tasarımda da amacınız aynı.

Oyunun bu kadar ilgi görmesinden sonra mobil tarafında oyun geliştiren firmalar oyunu telefona uyarlayıp satışa sunmuşlardı. Bundan dolayı bu olaya tepki gösteren şirket oyunu kendi mobil kısma uyarlayıp yayınladı. Bilgisayar, Xbox, PlayStation tarafında kullanılan FPS modu özelliği mobil tarafa gelmemişti. Son güncelleme ile bu özelliği de mobil den oynayabilirsiniz.





PAYLAŞ