PUBG Mobile bir haftada hile yapan 2 milyon hesabı banladı - Haberler - indir.com

PUBG Mobile bir haftada hile yapan 2 milyon hesabı banladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 12:00:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

PUBG Mobile, Twitter hesabından paylaşmış olduğu görsel ile 20 Ağustos ile 27 Ağustos tarihleri arasında hile yapan 2.273.152 hesabı banladığını duyurdu. Ayrıca oyun içerisinde en çok yapılan hileler de açıklandı.

Çoğu çok oyunculu oyunlar gibi PUBG Mobile da hileci oyuncuların en çok tercih ettiği oyunlardan birisi haline geldi. PUBG Mobile'in hileci oyuncular ile mücadele içine girdiği Ban Pan projesi şimdiye kadar birçok hilecinin banlanmasında önemli rol üstlendi. Oyunun resmi Twitter hesabından paylaşılan yeni bir görsel ile 20 Ağustos-27 Ağustos tarihleri arasında 2.273.152 hesabın hile kullandığı gerekçesi ile banlandığını açıkladı. Ayrıca 1.424.854 cihazın kalıcı olarak yasaklandığı da belirtildi.

Apple, Epic Games'in fişini çekmek üzereApple, Epic Games'in fişini çekmek üzere

From August 20th to August 27th, 2,273,152 accounts and 1,424,854 devices have been permanently suspended from accessing our game, out of which these are the reasons:

⬜ 12%: Speed Cheats
⬜ 22%: Other
⬜ 27%: Auto-Aim Cheats
⬜ 32%: X-Ray Vision pic.twitter.com/0U7JFeSxtF — PUBG MOBILE (@PUBGMOBILE) August 29, 2020

 Paylaşılan istatistiklerden de anlaşılacağı gibi kullanılmakta olan en yaygın hileler düşmanı görmek ve otomatik olarak hedef almak. Bu iki hile de oyunu kazanabilmek için oyuncuya büyük bir avantaj sağlıyor.

Geliştiriciler, yasaklanan oyuncuların çoğunluğunun (%33) X-Ray görüş hilesi kullanırken yakalandığını ve oyuncuların %27'sinin otomatik nişan kullandığını belirtiyor. Oyuncuların %12'si hız hilesi kullanıyordu. Hasar alanlarını veya karakter modellerini değiştirdiği için banlanan oyuncuların yüzdesi sırasıyla %4 ve %3. Oyuncuların %22'si diğer hileleri kullanırken yakalandı.

PUBG Mobile, 8 Eylül tarihinde v1.0'a güncellenecek ve bu önlemler, geliştiriciler tarafından alınacak olan daha katı hile karşıtı önlemlerin bir göstergesi olarak kabul edilecek. PUBG Mobile'ın v1.0 güncellemesi, oyun için en büyük güncellemelerden birisi olacak. Yalnızca daha iyi grafikler sunmakla kalmayacak, aynı zamanda yenilenmiş bir kullanıcı arayüzü ve lobiye de sahip olacak.


İlgili uygulamalar
Epic Games'in önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği 2 iddialı oyun belli olduEpic Games'in önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği 2 iddialı oyun belli oldu

PAYLAŞ