PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü! - Haberler - indir.com

PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 09:29:24
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

PUBG, dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biridir. Uzun süre mobil telefonlar için çıkması beklenen bu oyun geçtiğimiz zamanlarda Mobil platformlar için yayınlandı. Hem iOS hem de Anroid kısmında milyonlarca kez indirilen bu Battle Royale oyunu daha düşük telefon sınıflar için tekrar düzenlendi. PUBG Lite olarak ismi geçen bu oyun Giriş ve Orta segmentli telefonlar için Google Play'de yayınlandı.

PUBG Lite

Giriş ve orta segmentli telefonlar için hazırlanan bu oyun artık düşük telefonlarda da oynanabilecek. Fakat orjinal sürümden bazı özellikler bu sürümde olmayacak. Yani orjinal sürümüne oranla daha düşük performans sergileyecek olan bu Lite sürümü düşük telefona sahip kullanıcılarıda aksiyona dahil edecek. Batarya ve kota dostu olan bu sürüm oyuncuları memnun ediyor hem batarya konusunda daha az kullanıyor hem de internetinizi bitirmiyor. Bunun yanı sıra orjinal sürümündeki grafiklerin daha basitleştirilmiş bir hali ile karşımıza çıkan bu Lite sürümü düşük telefon kullanıcıları için PUBG oynama fırsatını veriyor.

PUBG geliştiricileri performans konusunda yetersiz kaldıklarını kabul ettiPUBG geliştiricileri performans konusunda yetersiz kaldıklarını kabul etti

PUBG Lite ana sürümden farklı bir içeriğe ve detaylara sahip değil. Tamamen aynı olan içerikte tek farklı olan kısım 100 kişi yerine 40 kişi ile maç yapabiliyorsunuz. Ayrıca yayınlanan PUBG haritası 8x8 yerine 2x2 şeklinde karşımıza çıkıyor. Ses kalitesi ve performans ise orjinal sürümüne bakıldığında daha düşük kalitede ses ve daha kötü bir performans ile karşımıza çıkıyor. Tüm eksikleri göz önüne alındığında aslında oldukça güzel denilebilir. Çünkü düşük telefonlarda performansı arttırmak için PUBG, ses kalitesini düşürüyor. İnternet kotasını daha az yiyor ve batarya dostu olmasını sağlıyor. Eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak olan bu oyunda 100 kişi yerine 40 kişi giriyorsunuz. Daha küçük haritada oynayacağınız bu oyun düşük telefonlarda oynanması oldukça zordu. Bu düşük telefonlar için geliştirilen Lite sürümü artık PUBG Mobile'in daha fazla kitleye ulaşmasını sağlayabilir. Malum son günlerde Android kısımda yayınlanan Fortnite, PUBG'nin en büyük rakiplerinden biri. Son dönemlerde PUBG'nin önüne geçen Fortnite, hala popülerliğini korumaya devam ediyor. Özellikle 8 milyon dolarlık turnuvalarıyla hafta sonumuzun eğlenceli geçmesini sağlıyor.


İlgili uygulamalar
PUBG'ın Sanhok haritasında teste devam edilecekPUBG'ın Sanhok haritasında teste devam edilecek
Battlefield V'te PUBG modu olacakBattlefield V'te PUBG modu olacak
PUBG, Steam'de indirime girdiPUBG, Steam'de indirime girdi

PAYLAŞ