PUBG 7.2 güncellemesi ile maçlara yeni eklemeler geliyor - Haberler - indir.com

PUBG 7.2 güncellemesi ile maçlara yeni eklemeler geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-21 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının popüler yapımı olan PUBG gerek PC, gerekse mobil tarafta milyonlarca oyuncuya sahip olarak oynanmaya ve ilgi görmeye devam ediyor. Sürekli bir şekilde mobil tarafta yeni güncelleme ile yeni özellikler sunan şirket, şimdi ise PC tarafında oyuncular için önemli bir güncelleme yayınladı. Söz konusu bu yeni güncellemeye göre bazı kullanıcıların hoşuna gitmeyecek detaylarda bulunuyor. PUBG 7.2 sürüm güncellemesi ile gelen yeniliklere gelin yakından bakalım.

PUBG 7.2 PC güncellemesi ile gelen yenilikler

PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!PUBG Google Stadia Pro ile birleşti!

PUBG PC sürümü için yayınlanan yeni bir güncelleme PUBG 7.2 sürümünü yeni oyuncuların kendisini daha kolay geliştirmesi adına botları oyuna dahil ediyor. 2016 yılından beri oyun pazarında yer alan oyunda birçok profesyonel oyuncu bulunuyor. Yeni güncelleme ise oyuna botları dahile edecekken bazı oyuncuların hiçte hoşuna gitmeyecek gibi duruyor. Öyle ki geçtiğimiz hafta yayınlanan botlar ile beraber acemi oyuncular kendilerini geliştirebiliyordu. Gelen güncelleme ile ise botların tüm oyuncular için açıldığı duyuruldu. Bu durumun ardından ise oyunun tutkunları tarafından artık profesyonel derecede olan kişiler de bu durumu uzun bir süre eleştirecekler gibi duruyor.

Oyun geliştiricileri oyunda yer alan söz konusu botları daha da geliştirip akıllandırmayı hedefliyor. Oyuna gelen bu bot oyuncular normal oyunlarda görünecek ve gerek oyuncuların oyun içi yetenekleri geliştikçe daha seyrek bir şekilde dahil olacaklar. Diğer yandan bu botların hareketleri, yürüyüş, koşma, çömelme ve çekme gibi temel özelliklerin haricinde gelişmiş özelliklerinin de olduğu aktarılıyor. Diğer yandan söz konusu botlar normal eşleşme oyunlarında görünecekler ve takım oluşturma esnasında botlar bir takıma yerleştirilecek.

PUBG 7.2 güncellemesi sadece botları değil çeşitli yenilikleri de getiriyor. Öyle ki PUBG PC sürümü için yeni güncelleme ile M416, M164A ve SCAR-L gibi silahların şarjör yenileme hızı artırılacak. Pompalı silahlarda ise bazı sekme düzeltmeleri gerçekleştiriliyor. Oyunun yeni güncellemesi genel anlamdaki arayüz ve menü görünümlerinde de değişiklikler yapmanın haricinde ses iyileştirmeleri de yapılıyor. Görev tarafındaki güncellemesi de oyunda Survivor Pass sezonu için oluşturulan görevlerin ikinci bölümünü açmış olacak.


PUBG Mobile Miramar haritası yenilendiPUBG Mobile Miramar haritası yenilendi
PUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenlerPUBG Mobile Lite 0.17.0 güncellemesi ile gelenler

PAYLAŞ