PTT Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine Geçiyor - Haberler - indir.com

PTT Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine Geçiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-26 17:35:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Teknoloji

1 Ocak 2019'dan itibaren, gerçek veya tüzel kişilere geçerli bir sistem geliyor. Tebligat adresleri hem çevrimiçi olarak hem de PTT merkezinden alınabilecek.

Tebligatlar e-Devlet üzerinden gelecek!

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) tarafından oluşturulan Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi yeni yıl ile birlikte yeni bir sisteme geçiş yapıyor. Tebligat adresleri hem çevrimiçi hem de PTT merkezlerinden alınabilecek. Bunun yanı sıra Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) sistemin e-Devlet'e olan entegrasyonu konusunda da eksikliklerini tamamladı. Bundan sonra e-Devlet şifresi olup, kullanan sağ kişiler, UETS entegrasyonu ile birlikte e-Devlet üzerinden tebligat gerçekleştirebilecek.

Honda'nın otonom araçları CES 2019'da tanıtılacak!Honda'nın otonom araçları CES 2019'da tanıtılacak!

2019'da Bizi Hangi Teknolojik Yenilikler Bekliyor?

PTT, yeni yıl ile birlikte elektronik tebligat sistemi için kullanıcılardan herhangi bir ücret alınmayacak. Bunun yanı sıra, SMS bildirimi, UETS üzerinde ek arşiv alanına benzer ek özellikler için ücret talebi söz konusu olabilir. Yeni dönemde mevcut Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) adresinden e-Tebligat hizmeti ne yazık ki olmayacak. Bu anlamda tebligat işlemleri için UETS'nin kullanılması artık zorunlu kılındı.

 


Türkiye Ligine Sahip PES 2019 Mobile YayınlandıTürkiye Ligine Sahip PES 2019 Mobile Yayınlandı
2018 yılının en popüler iPhone uygulamaları 2019 yılındada devam ediyor2018 yılının en popüler iPhone uygulamaları 2019 yılındada devam ediyor
Nike, bilim kurgu filmlerinden çıkmış ayakkabılarını 2019 yılında satışa çıkarıyor!Nike, bilim kurgu filmlerinden çıkmış ayakkabılarını 2019 yılında satışa çıkarıyor!

PAYLAŞ