Powerpuff Girls'ün Mobil Oyunu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Powerpuff Girls'ün Mobil Oyunu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Hayattaki görevleri okula gitmek, suçlularla savaşmak ve seksek oynayarak birbirleriyle rekabet etmek olan şeker kaplı üç süper kahramanın yer aldığı aksiyon oyunu Powerpuff Girls: Townsville, mobil platformlarda yayınlandı.

Blossom, Bubbles ve Buttercup adlı sevimli karakterlerin yer aldığı oyunda, Mojo Jojo'nun hafıza silen silahına maruz kalarak hafızalarını yitiren Powerpuff kızlarının güçlerini yeniden kazanmaları ve günü kurtarmaları için yardım etmeniz gerekiyor.

Powerpuff Girls

Buttercup olarak başlayacağınız oyunda, her kızın eşsiz güçlerine erişim sağlayarak, robot ordusunun içinden sıyrılmaya çalışacak ve Townsville haritasının yeni bölümlerini açmaları için Blossom ile Bubbles'ı kurtarmaya çalışacaksınız.

Dört farklı ortamda savaş ve keşiflerle eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayacağınız Powerpuff Girls: Townsville'de kendinizi geliştirerek gizli güncellemelere ulaşmaya çalışarak, yeni beceriler de kazanabilirsiniz.

Powerpuff Girls

Modern ve Klasik görünüm olarak iki farklı görünüm seçeneği bulunan oyun Android için 8.46 TL, iPhone ve iPad için 8.49 TL fiyat etiketine sahip. Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ