Popüler Fotoğraf Uygulaması Prisma'ya Video Düzenleme Özelliği Geliyor - Haberler - indir.com

Popüler Fotoğraf Uygulaması Prisma'ya Video Düzenleme Özelliği Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-13 11:48:52
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Teknoloji ve internet hizmetleri arttıkça sundukları hizmetler de artıyor. Özellikle fotoğraf çekmeyi sevenler için sunulun hizmetler oldukça ilgi çekici. Son zamanlarda fotoğraf çekimi üzerine yapılan sosyal alanlar içinde en popüler olanı Prisma her geçen gün daha da şekillenerek hizmetine devam etmektedir. Kullanıcılara daha güvenli ve hızlı hizmet sunmak isteyen Prisma öncelikle İOS işletim sisteminde kullanılmaya başlandı. İlk olarak iPhone cihazlarında kullanılmaya başlanan Prisma zaman içinde Android işletim sisteminin hizmetine sunuldu. Önceleri sadece fotoğraf çekiminde kullanılan uygulamaya zamanla video özelliği de eklendi.

Prisma nasıl çalışıyor?

Fotoğraf çekme uygulaması olarak sunulan Prisma içinde olan yazılımlar sayesinde fotoğraf üzerindeki hatlar en ince ayrıntısına kadar taranarak tespit edildikten sonra size uygun olan seçenek sunuluyor. Kısa zamanda pek çok kişi tarafından kullanılmaya başlanan Prisma'ya yenilikler eklenerek içeriği genişletiliyor. Siz de Prisma'ya gelen bu yenilikleri merak ediyorsanız yazımızda detaylı bilgileri bulabilirsiniz.

Videolarınızda işlem yapabiliyorsunuz

Ünlü fotoğraf düzenleyicisi prisma sayesinde çekim yaptığınız fotoğraflarınızda ve videolarınızda düzenleme yapabiliyorsunuz. Prisma yayınlandığı ilk andan itibaren pek çok kullanıcı tarafından ilgiyle karşılanıyor. Öncelikle İOS üzerinde yayınlanan uygulama ardından Android veri tabanlı mobil cihazlarda da kullanılmaya başlandı. Şimdilerde ise uygulamanın video çekimi ve düzenlemesi için hazırlanan özellikleri yine ilk olarak İOS veri tabanlı cihazlarda kullanılacaktır. İOS kullanan kullanıcılara uygulamayı beta kullananlara yayınladı. Son zamanların en popüler uygulaması olan ve adından sıkça söz ettiren fotoğraf düzenleme programı Prisma geçtiğimiz dönemlerde video düzenleme özelliğini de kullanıcılara sunacağını açıklamıştı. Sonunda Prisma verdiği sözü tuttu ve video düzenleme özelliğini getirdi. Öncelikle İOS veri tabanlı platformun beta kullanıcılarına sunulan güncellemeyle beraber Prisma içinde yer alan sanatsal filtreler, çekilen kısa süreli videolar üzerinde aktif olacaktır. Böylece göze hoş görünen, sanatsal değeri olan video ortaya çıkacağa benziyor. Tıpkı sanatsal değeri yüksek fotoğraflar gibi sanatsal değeri yüksek videolar hazırlamanızı sağlayacak. Ancak prisma uygulaması videoların süresini 15 saniye ile sınırlı tutuyor.15 saniye az gibi görünse de tarayıcıların çalıştığı düşünüldüğünde oldukça yeterli zaman dilimidir.







PAYLAŞ