Playstore'da EA oyunları indirime girdi - Haberler - indir.com

Playstore'da EA oyunları indirime girdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-02 16:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Oyuncuların sevineceği haberlerin olduğu bir döneme girmiş bulunuyoruz. Epic Games'in son dönemlerde büyük oyunları ücretsiz vermesi, Steam Yaz İndirimleri ve şimdi de Playstore'dan gelen sevindiren haberler... PLaystore, FIFA 20 fiyatı, NFS Heat fiyatı ve Madden NFL 20 fiyatı için ciddi indirim yaptı.

Playstore, popüler oyunlarda yaptığı indirimlerle oyuncuların yüzünü güldürecek!

EpicGames, geçtiğimiz günlerde GTA 5 başta olmak üzere bazı oyunları ücretsiz bir şekilde kullanıcılara sunmuştu. Hemen ardından Steam Yaz İndirimleri de oyuncuları sevindirmişti. Bu iyi haberlerin yanına Playstore'un popüler EA oyunlarına yapmış olduğu indirim de eklenmiş oldu. Bu indirimlerin arasından öne çıkan üç oyunun fiyatında ciddi manada düşüş yaşandı. Ayrıca platformun şu anda EA oyunları dışında birçok oyunun fiyatını indirdiğini de belirtmemiz.

Sony'den PlayStation'ların güvenliğin Hata Avı programıyla sağlayacakSony'den PlayStation'ların güvenliğin Hata Avı programıyla sağlayacak

İndirimden faydalanan oyunlar şu şekilde sıralandı:

  • FIFA 20 fiyatı 360 TL’den 98 TL'ye
  • NFS Heat fiyatı 398 TL’den 160 TL‘ye,
  • Madden 20 fiyatı da 360 TL’den 120 TL‘ye

Bu oyunlar arasından Fifa'nın fiyatında %70'ten fazla düşüş yaşanırken, NFS Heat ile Madden 20 fiyatlarında ise %60'ın üzerinde bir düşüş yaşandı. İndirime giren bu üç oyuna ve fiyatı düşen diğer oyunlara buradan erişebilirsiniz.

Dijital platformun diğer oyunlar için de indirimler yaptığını hatırlatmamak olmaz. Bu oyunlar arasında en çok ilgi çekenlerden birisi PUBG oluyor. PUBG, şu an da Playstore üzerinden 39 TL'ye satın alınabiliyor. Son dönemde dijital oyun mağazalarının indirim konusundaki kızışan rekabeti oyun severler için son derece memnun edici görünüyor.

 

 



PAYLAŞ