Piksel Tabanlı Platform Macera Oyunu: Groundskeeper2 (Video) - Haberler - indir.com

Piksel Tabanlı Platform Macera Oyunu: Groundskeeper2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Popüler mobil oyun geliştiricisi Orangepixel tarafından ortaya çıkarılan Groundskeeper2, macera dolu senaryosu ile dikkat çeken eğlenceli bir platform macera oyunudur.

Piksel tabanlı grafiklere sahip olan oyunda yöneteceğiniz savaşçı karakteri sağa sola sürekli olarak hareket ettirerek üzerinize doğru gelen robot, yaratık ve dev mekanik böceklere ateş ederek yok etmeye çalışmalısınız.

Groundskeeper 2

En uzun süre hayatta kalmak için çabalamanız gereken oyunda ayrıca kendinizi koruma için keşfedeceğiz gizli yerlere saklanarak hayatta kalmak için uğraşabilir ve yaratıkların size yaklaşmasını önleyebilirsiniz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda ayrıca birbirinden güçlü silahları kullanabilir ve oyun içerisinde başarılı oldukça yeni silahların kilitlerini açtırabilirsiniz.

Başarılarınızı liderler listesine kayıt ettirerek paylaşabileceğiniz Groundskeeper2 oyununu aşağıdaki bağlantılar yardımıyla Android ve iOS cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan Groundskeeper2 Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Groundskeeper 2 Oynanış Videosu


PAYLAŞ