OPPO'dan şeffaf modlu Enco Air kulaklığı duyuruldu   - Haberler - indir.com

OPPO'dan şeffaf modlu Enco Air kulaklığı duyuruldu  

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-14 16:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Oppo yeni kablosuz kulaklığı Oppo Enco Air ile sektöre yeni bir model kazandırdı. Oppo’nun yeni modelinde en dikkat çeken detaylardan bir tanesi ise şarj kutusunda tercih edilen yarı saydam tasarım oldu. 

Kablosuz kulaklık sektöründe oldukça hareketli bir dönem yaşanıyor. Kullanıcılardan oldukça ilgi gören ve pratik bir kullanım sağlayan kablosuz kulaklık modelleri için yeni bir tanıtım Oppo’dan geldi. Oppo tarafından yapılan tanıtımlarda Enco Air adı verilen kablosuz kulaklık görücüye çıkarılırken saydam şarj kutusu ve 649 TL'lik satış fiyatı yeni model için en çok dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Oppo’dan yeni fiyat performans telefonu gelebilir      Oppo’dan yeni fiyat performans telefonu gelebilir      

Enco Air özellikleri neler?

Siyah ve beyaz olmak üzere 2 farklı renk seçeneğine sahip olan kablosuz kulaklık, sektördeki pek çok rakibe göre daha uygun bir etiket fiyatına sahip. Ortalama segmentte yer alan yeni kulaklık modeli ses kalitesi ile de pek çok rakibine karşı önemli bir üstünlük kurmuş durumda. Şarj kutusunun içerisinde kulaklıkların olup olmadığını daha ret görebilmek adına saydam bir ön yüzey çalışması gerçekleştiren Oppo, böylece işi daha da basitleştirilmiş durumda. Kulağa rahat bir şekilde oturabilecek tasarıma sahip olan kulaklıkta, böylece sportif etkinliklerde dahi modelin kullanılmasına imkan sağlanıyor. 

USB Type-C bağlantı noktasının kullanıldığı cihaz, özel dokunmatik desteğe sahip. Kullanıcılar bir sonraki şarkıya geçmek için kulaklığa iki defa dokunarak geçiş sağlayabiliyor. Ses kontrolü ise kulaklığa dokunulması ve basılı tutulması ile sağlanıyor. Özel sesli asistan desteğine sahip olan kulaklık telefonlarda yapılabilecek pek çok işlemi telefon kullanmadan yapmaya imkân tanıyor. Asistan özelliğini kullanmak isteyenler ise kulaklığa 3 kez dokunarak ilgili asistandan yardım almaya başlayabiliyor. 

Tüm bu detayların yanı sıra 20 Hz ile 20 kHz frekans aralığında çalışan cihaz Bluetooth 5.2 sürümünü kullanıyor. Suya ve toza karşı dayanıklılığı bulunan kablosuz kulaklık, 12 nm ses sürücüsüne sahip. Tam şarj ile 24 saate varan bir pil ömrüne sahip olan kablosuz kulaklıklar, günlük kullanımlar için en ideal modellerden bir tanesi. Ancak özellikle ses kalitesinde üstün bir deneyim elde etmek isteyenler için cihaz performansı yetersiz kalabilir.


OPPO A16'nın özellikleri performans testinde ortaya çıktıOPPO A16'nın özellikleri performans testinde ortaya çıktı

PAYLAŞ