Opera’da hızlıca reklam engelleme kapatmak mümkün olacak - Haberler - indir.com

Opera’da hızlıca reklam engelleme kapatmak mümkün olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 18:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Opera’nın yeni sürümü ile birlikte reklam engelleme konusunda kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlanacak. İşte uygulama ile ilgili detaylar. 

Opera Mobil'e ücretsiz VPN geliyor

Opera Reborn 3 indirilmeye sunulduOpera Reborn 3 indirilmeye sunuldu

Opera’nın Android sürümüne yönelik yapılan geliştirmeler, uygulamaya reklam engelleme konusunda yeni yetenekler kazandırdı. Kullanıcıların reklam engelleme servisleri her ne kadar kolaylık sağlamış olsa da bazı sitelerde bu özellik, siteye girişi engelleyebiliyor. Bu tür durumlarda kullanıcıların reklam engelleme servisini kapatması gerekse de bu işlemler için ayarlar bölümüne geçiş yaparak işlem yapmak son derece uzun olabiliyor. Bu sorunların üstesinden gelmek isteyen Opera ise yeni bir çözüm sundu.

Reklam engelleyici kolayca kapatılacak!

Android sürümünde, reklam engelleyicinin kapatılması adına bir buton ekleyen Opera, böylece tek dokunuş ile reklam engelleme servisinin devreye alınmasını ya da devreden çıkarılmasını sağlıyor. Üstelik kullanıcıların ilgili özellik üzerinden beyaz liste oluşturmasına da imkan sağlayan Opera, siteye yeniden girişte otomatik olarak reklam engelleyicisinin kapanmasını da sağlayacak.

Tarayıcıya resim içinde resim özelliği geldi!

Reklam engellemeyi kapatmanın dışında yeni sürüm ile birlikte kullanıcılara sunulan bir diğer yenilik resim içinde resim özelliği oldu. Video izlemek isteyenlerin büyük bir kolaylık yaşayacağı yeni özellik, her ne kadar teknoloji dünyası için yeni olmasa da Opera ile birlikte ancak sunuldu. Tüm yeni özellikleri Opera güncellemesi ile deneyebilirsiniz. 

Opera'dan Chrome karşı büyük atak! İşte yeni özellikler 


Opera'dan Chrome karşı büyük atak! İşte yeni özelliklerOpera'dan Chrome karşı büyük atak! İşte yeni özellikler

PAYLAŞ