Opera Touch, 1 Ekim'de iOS'a geliyor! - Haberler - indir.com

Opera Touch, 1 Ekim'de iOS'a geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-19 09:57:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Web tarayıcıları konusunda büyük rekabet içerisinde olan firmalar arasında Opera, son dönemlerde diğer tarayıcılardan daha hızlı ve daha işlevsel olarak biliniyor. Opera, içerisinde fotoğraf çekmenizi sağlayacak kamera, WhatsApp Web'i, Messenger'i, izlediğimiz videoları küçük bir yardım ile  pencere haline getirebilirsiniz. Bu pencereyi istediğiniz şekilde küçültebilir veya büyültebilirsiniz. Pencere diğer çalışan uygulamaların altında kalmıyor her zaman en üstte kalıyor. Bu sayede bir videoyu iş yaparken bile izleyebilirsiniz.

Opera Touch, 1 Ekim'de iOS'a geliyor!

Opera Software geliştiricisinin bugün yaptığı bir duyuruda Nisan ayında Android platformunda çıkış yapan Opera Touch adlı mobil tarayıcısını, 1 Ekim 2018'de iOS platformuna çıkaracağını duyurdu. Opera Touch, kullanıcılara mobil cihazları ve PC'leri arasında sorunsuz bir şekilde gezinme imkanı tanıyacak. Bu sayede diğer tarayıcılardan üstün hale gelecek. Kullanıcılar, telefonlarını bilgisayara bağlamak için yalnızca Opera masaüstü sürümünü açıp, ekranda bulunan QR kodunu okutmaları gerekiyor.  Bu sayede herhangi bir hesaba veya şifreye ihtiyaç duyulmuyor. Bunun yanı sıra ilginç seçeneğe sahip olan Opera, internette sadece tek el kullanarak gezinmeye olanak sağlıyor.

Opera, Sanal Para Korsanlığı İçin Yeni Güvenlik Sistemini Devreye SoktuOpera, Sanal Para Korsanlığı İçin Yeni Güvenlik Sistemini Devreye Soktu

Geliştiricilere göre mobil Opera, kullanıcılarını güvende tutmak amacıyla en güncel web teknolojilerini içeriyor; tarayıcı üzerinden gönderilen verileri uçtan uca şifreliyor ve koruyor. Bu sayede kullanıcılarının gönderdiği veriler tamamen korunuyor ve gizleniyor diyebiliriz. Tarayıcı, Opera'nın cryptojacking korumasına da sahip. Bu koruma sistemi ile internette gezinirken cihazların ısınmasını ve bataryalarının bitmesini engelliyor. Tüm bu özellikler Opera Touch taraycısını diğer tarayıcılardan bir adım daha üstte tutuyor. Böylece rekabet konusunda Opera diğer firmalardan daha önce geliyor. Tüm bu koruma sistemleri ve işlevsellik ile kullanıcılarına iyi bir deneyim sunmak isteyen Opera, kapalı betayı denetmek amacıyla kayıt formu oluşturdu. Eğer bu kayıt formuna gitmek istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz. Eğer kayıt formuna katılamadıysanız maalesef 1 Ekim'i beklemek zorunda kalacaksınız. 

1 Ekim'den sonra ise Opera Touch, iOS için yayınlanabilecek. Böylelikle bu hızlı ve güvenilir tarayıcıya iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız ile ulaşabileceksiniz. Teknoloji ve diğer kategorilerdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız, takipte kalmanızı tavsiye ederiz.


Samsung Opera Max'i ölümden kurtardıSamsung Opera Max'i ölümden kurtardı
Amazon Türkiye operasyonu için İstanbul'da yer arıyor!Amazon Türkiye operasyonu için İstanbul'da yer arıyor!
Opera VPN kapanıyor!Opera VPN kapanıyor!

PAYLAŞ