Dünyayı etkisi altına alan virüs salgını ile birlikte evde iş önemli bir noktaya ulaştı ve video konferans uygulamaları hepimiz için önemli hale geldi. Toplum olarak sosyal izolasyona girdiğimiz bu günlerde mümkün olduğunca evlerimizde kalmaya çalışarak hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz. Bu konuda elbette iş hayatımız da etkilenmiyor değil. Yapılması gereken toplantılar bu iş hayatımızın en önemli parçası durumunda. Şimdi sizlere izolasyon günlerimizde faydalanabileceğiniz hem iş hayatımızı hem sosyal hayatımızı kolaylaştıracak online görüşme yapmamıza imkan sağlayan uygulamalardan bahsedeceğiz.

Video Konferans Uygulamaları

OCTAPULL – OctaMeet

Bireylerin ve kurumların uzaktan çalışma süreçlerini optimize etmeyi hedefleyen yerli VCaaS (Video Conference as a Solution & Service) girişimi OCTAPULL, OctaMeet adlı video konferans ürünüyle karşımıza çıkıyor.. OctaMeet, kullanıcı dostu ara yüzü ve kullanım kolaylığıyla toplantıların sorunsuz bir şekilde planlanmasını, yürütülmesini ve raporlanmasını sağlıyor. Kullanıcılar, rutin görüşmeleri için toplantı odaları özelliğini kullanabiliyor. Ayrıca, ekipler de iş süreçleri için çalışma alanı özelliğinden faydalanabiliyor.

OctaMeet, kullanıcılarına birebir görüşmelerde sınırsız ve ücretsiz video konferans deneyimi sunuyor. Dahası, fiyatlandırma konusunda oldukça bütçe dostu bir politika izleniyor. Yıllık taahhüt zorunluluğu olmadan aylık abonelik bazında kullanılabiliyor.

İşletmeler için veri depolama alternatifleri sunuluyor, Yerinde (On-Premise) veya SaaS şeklinde iki farklı kurulum seçenekleri mevcut.

OCTAPULL’un yeni nesil video konferans uygulaması OctaMeet, hem masaüstü uygulama mağazalarında hem de mobil uygulama mağazalarında bulunuyor; kolayca indirilip kullanılabiliyor.

Mağaza linkleri: 

Mac App Store: https://apps.apple.com/tr/app/octapull-online-konferanslar/id6450007067?l=tr

Microsoft Store: https://apps.microsoft.com/detail/9P11QHNC914F?hl=tr-tr&gl=TR

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.octapull.meetapp

octapall

Zoom Cloud Meetings

İş yaşantınızı akıllı cihazınızdan şekillendirmek için özel olarak geliştirilen ZOOM Cloud Meetings mobil uygulaması, iş yaşantınızdan kopmamanızı sağlayacak. Gittiğiniz her yerde iş yaşantınıza bağlı kalın, kusursuz video, kristal netliğinde ses, anında ekran paylaşımı ve platformlar arası anlık mesajlaşma ile bir toplantıya ücretsiz katılın. iOS işletim sitemi bulunan akıllı cep telefonunuza ya da tabeltinize ücret ödemeden indirerek kullanacağınız ZOOM Cloud Meetings mobil uygulaması, iş yaşantınıza dair son derece fonksiyonel seçenekler üzerine kuruludur. Zoom Cloud Meetings’i 40 dakika boyunca en fazla 100 kişi ile online toplantı gerçekleştirmek için ücretsiz kullanabilirsiniz.

iOS için Zoom Meetings indir

Android için Zoom Meetings indir

GoToMeeting

Dünyanın dört bir yanındaki şirketler için çevrimiçi video konferansta endüstri lideri olarak en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olan GoToMeeting, gerçek zamanlı sanal iletişim için her gün milyonlarca insanın güvenini kazanıyor. GoToMeeting hızlı, kolay ve güvenilir bir profesyonel çevrimiçi toplantı çözümü sunarak müşterilerin yüz yüze buluşmasını, sunumların paylaşımlarını yapmasını ve sohbet edebilmelerini sağlar. 6 adet kameraya kadar erişim sağlanabilen uygulama alanında başarılı isimlerin arasında bulunuyor.

iOS için GoToMeeting indir

Android için GoToMeeting indir

imggotomeetingfree2xv2png 1585233467

Cisco Webex Meetings

Toplantılar her zaman için iş hayatı için en önemli unsurlardan birisi olmuştur. Gelişen dünya düzeninde her şey gibi işlerin de hızı artmaktadır. Bu artışı her yerden karşılayabilmek için şirket dışında da bir yardımcıya ihtiyacınız var. İşte bu yardımcınız Cisco Webex Meetings olacak. Daha fazla iş yapmak isteyen şirketler bu isteklerini Cisco Webex Meetings’de yapacakları ofis dışındaki toplantılar ile karşılıyor. Cisco Webex Meetings ile 1000 katılımcıya toplantı davetinde bulunabilirsiniz. Fakat toplantıya katılım sayısını Cisco Webex Meetings ile yapmış olduğunuz sözleşme belirliyor. Bu konuda size en uygun sözleşmeyi seçmenizi tavsiye ediyoruz.

Android için Cisco Webex Meetings indir

iOS için Cisco Webex Meetings indir

image 1585233749

Google Hangouts Meet

İşletmeniz için video toplantıları Google Hangouts Meet ile bulunduğunuz yerden gerçekleştirebilirsiniz.

Ofis dışında olsanız dahi dilediğiniz her yerden ekibiniz ile bağlantıda kalın. Kolayca katılım sağlanabilen görüntülü görüşmeler ile, ek seyahat masrafı olmadan yüz yüze iletişim kurabilirsiniz. G Suite tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Temmuz 2020 tarihine kadar çağrı başına 250 katılımcıya kadar daha büyük toplantılar gerçekleştirebilirsiniz.

iOS için Hangouts indir

Android için Hangouts indir

indir 1 1585233943

 join.me

Ücretsiz bir uygulama olan join.me ile ekran paylaşımı, sınırsız sesli ve görüntülü video konferansları ile bulunduğunuz yerden profesyonel iş görüşmeleri yapabilirsiniz. 3 kişi ile sınırlı olan bağlantı sayısını  join.me PRO ya da join.me BUSINESS üyelikleri ile 10 kişiye çıkarabilirsiniz. Böylece daha fazla kişiyle daha kısa sürede toplantı gerçekleştirebilirsiniz.

iOS için join.me indir

Android için join.me indir

video tip tuesday 1 1585234160

BlueJeans

BlueJeans modern iş yerleri için bir toplantı platformudur. Her gün kullanılan iletişim araçlarını bir araya getirerek işini kolaylaştıran bir platformdur BlueJeans.

Masaüstü bilgisayarlarından mobil cihazlarını ve daha birçok teknolojik ürünü tek bir video toplantısında bir bulut hizmeti ile birbirine bağlayan BlueJeans, toplantılarınızı daha hızlı ve basit bir hale getirerek verimliliği artırıyor. Ücretsiz kullanımda 25 kişilik toplantı grubunuzu başlangıç fiyatı olan 9,99$’lık abonelik ile 50 kullanıcıya kadar artırabilirsiniz. Ya da diğer bir üyelik seçeneği olan 13,99$ ödeme yaparak 75 kişilik toplantılar gerçekleştirebilirsiniz. 

iOS için BlueJeans indir

Android için BlueJeans indir

bluejeans platform 1585234399

Cisco Jabber

Anlık mesajlaşma, sesli, video ve web konferanslarını tek bir bünyede buluşturan sesli ve görsel postalar da göndermenize olanak sağlayan Cisco Jabber ile iş arkadaşlarınız ile mekan gözetmeksizin toplantılar yapın.

Android için  Cisco Jabber indir

cisco jabber 1585234828

TeamViewer

Dünyanın en çok tercih edilen uzaktan bağlantı platformlarından birisi olan TeamViewer siz kullanıcılarına her şeyi her yerden ve her zaman gönderebilmeniz için imkan sunuyor. TeamViewer her tür çevrim içi uç nokta için güvenli bir uzaktan erişim, destek, kontrol ve iş birliği özelliklerini sunuyor. Her zaman güncel kalarak son teknoloji ürünü olmayı başaran TeamViewer, son derece basit kullanıma sahiptir. 2 milyardan fazla cihazda aktif olarak kullanılan TeamViewer aynı anda 45 milyon cihazda çevrim içi olarak kullanılıyor.

iOS için TeamViewer indir

Windows için TeamViewer indir

a 2 1585235151

GlobalMeet Collaboration

GlobalMeet Collaboration, birebir toplantılar, ekip toplantıları gibi iş hayatı için önemli olaylar için üstün bir deneyim sunuyor. GlobalMeet Collaboration ile video konferans anında, ücretsiz ve bulunduğunuz her yerde çalışır. Dünyayı saran salgın sebebi ile şirket tarafından yenilikler sunuldu. Toplantıları 125 kişi ile gerçekleştirebilecekken sesli konferansları 300 kişi ile gerçekleştirebilirsiniz.

iOS için GlobalMeet indir

Android için GlobalMeet indir

08t4erwpk7id 1585237077

Cisco Webex Teams

Yalnızca ekip toplantıları yapmakla kalmayarak iş akışınızı da düzenlemenize yardımcı olmak için buradayız. Webex Teams, ekibinizin her zaman dilediğiniz bir cihazda, dilediğiniz iş akışında, her zaman çalışabilmesi için kristal netliğinde video toplantıları, grup mesajları, dosya paylaşımı, arama olanağı sunan bir uygulamadır. 25 kişiye kadar toplu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

hp 1585237443

Fuze

Fuze, insanların işlerini idame ettirebilmek için iletişim kurma biçimlerini değiştiriyor. Modern iş gücü göz önünde bulundurularak, insanları arayabilme, toplantılar düzenleme, sohbet ve içeri paylaşımı gerçekleştirme esnasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapmalarını sağlayan bir platform.

gi 1585238016

ezTalks

ezTalks, güvenilir bir şekilde web koneransı ve video konferans çözümleri sağlama hususunda profesyonellikle çalışıyor. HD video/ sesli sohbet, ekran paylaşımı, kayıt gibi güçlü özelliklere sahip şirket içi yazılım sunar. Bunlara ek olarak yazılımla entegre edilen ve basit, mükemmel toplantı deneyimleri sunan yüksek kaliteli video konferans hizmeti sunar.  Oturum başına 25 video akışı gerçekleştirebilirsiniz.

iOS için ezTalks indir

Android için ezTalks indir

co 1 1585238333

Skype

Skype ile ücretsiz bir şekilde görüntülü ve sesli aramalar gerçekleştirin. Kullandıkça Öde ve Aylık Ödeme abonelikleri ile dilediğiniz kişiyi arayabilirsiniz. Skype 50 kişiye kadar görüntülü konuşma imkanı sunuyor.

iOS için Skype indir

Android için Skype indir

skype meeting 1585238549

Microsoft Teams

Microsoft Teams Office 365 bünyesinde sohbet tabanlı bir çalışma alanıdır. Dilediğiniz kişilerle görüşmeler yapmanıza imkan sağlar. 10.000 kişiye kadar kalabalık toplantılar ve etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz.

iOS için Microsoft Teams indirre2z7gw 1585238769

UberConference

Kişilerin katılım sağlamalarını kolaylaştırarak çevrim içi toplantıları daha ulaşılabilir bir hale getirdi. Kesintisiz ekran paylaşımı ve HD çağrılarla, nerede olursanız olun erişim sağlamak daha kolay. Dünyaya yayılan salgın sebebi ile UberConference toplantı kişi sayısını 50’ye çıkardığını resmi sitesinde duyuruyor.

iOS için UberConference indir

Android için UberConference indir

maxresdefault 5 1585239492

Adobe Connect

Olağanüstü dijital eğitim, web seminerleri ve iş toplantıları deneyimleri sunan Adobe Connect, bu alanın önemli isimlerinden birisi.

Android için Adobe Connet indir

iea 10 1585239656

Zoho Meeting

Zoho Meeting, hem çevrim içi toplantılarınızı hem de web seminerlerinizi yönetebileceğiniz bir platform. 

Ekran ve uygulama paylaşımı, sesli ve görüntülü konferans işlemi ile iş ortaklarınızla iletişiminizi güçlendirmek adına kolay ve uygun fiyatlı çevrim içi web konferansı aracıdır Zoho Meeting.

iOS için Zoho Meeting indir

Android için Zoho Meeting indir

122 1 1585240391

Whereby

Whereby kolay ve güvenilir video toplantılarına ev sahipliği yapmak isteyen profesyoneller için işbirliği aracıdır. Toplantılarınızı yapmanız yalnızca tarayıcınızı kullanmanız yeterli. Ücretsiz üyelikte 4 kişilik toplantı yapabiliyorsunuz, 9,99$ fiyata sahip abonelik ile 12, 59,99$ fiyat etiketine sahip abonelik ile 50 kişilik toplantı gerçekleştirebilirsiniz. Fakat uyarmamız gereken bir husus var ki o da 50 kişilik toplantının yalnızca 12 kişinin görüntülü diğerlerinin sesli katılım sağlayabildiğidir. 

iOS için Whereby indir

Android için Whereby indir

iea 11 1585240565

RingCentral Office

Modern dünyanın en önemli ihtiyaçlarından olan iletişimin yeni bir şekli olan RingCentral Office ses, ekip mesajlaşma, işbirliği, video konferans, çevrimiçi toplantılar ve iletişim merkezi özelliklerini bir araya getiriyor. RingCentral Office Akıllı telefonlardan, tabletlerden ve bilgisayarlardan masa telefonlarına kadar birden fazla cihazda kullanılabilir.

iOS için RingCentral indir

Android için RingCentral indir

ringcentral office 1585240776

Lifesize

Lifesize, kişileri bir araya getirmek için tasarlanmış, yüksek kaliteli teknoloji sunan video konferans platformudur.  Ücretsiz kullanımda 25 kişiye kadar katılımcı sağlarken 16,95$ fiyatı ile abonelik alımlarında 100 kullanıcı ve 14,95$ fiyatlı Plus üyeliklerde 300 katılımcıya kadar izin veriliyor.

iOS için Lifesize indir

Android için Lifesize indir

maxresdefault 1 1 1585240957

Dialpad Talk

Tamamen Google Cloud Platform’da oluşturulmuş olan Dialpad Talk, dünyanın en yenilikçi işletmelerinden 62.000’den fazla kişiye benzersiz mobilite, esneklik ve güvenlik sağlayan bir iş telefonu sistemidir. Ücretsiz kullanımda 50 kişi ile sınırlı olan görüntülü konuşma limiti premium satın alımlarda 100 kişiye kadar çıkıyor.

rn 1 1585241164

iOS için Dialpad indir

Android için Dialpad indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir