Nvidia'ya kripto madencilik davası - Haberler - indir.com

Nvidia'ya kripto madencilik davası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-02 11:25:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

2017 yılının son çeyreğinde başlayarak 2018 yılının sonlarına kadar devam eden Kripto Paralara Hücum dönemi tüm dengeleri alt üst etti. Yatırımcıları milyarder yapan kripto paralar aynı zamanda Nvidia ve AMD için büyük br gelir kaynağı haline döndü. Bu sayede ise Bitmain gibi yıldızları da öne çıkarmada yardımcı oldu. 

2018 yılının son çeyreğine doğru başlayan büyük çöküş ise adeta yatırımcıların kabusu haline döndü. Hal böyle olunca Kripto finans şirketleri kapandı, kripto paralar kazanarak milyarder olanlar ise zarara girerek kepenkleri kapattı. Sadece bununla da sınırlı kalmadı, Nvidia büyük hisse düşüşleri yaşayarak, binlerce ICO projesi iptal oldu. Kripto para değer kazanırken keyiflerine diyecek olmayan şirketlerin, şimdi düşüş yaşaması ile bunun neden böyle olduğunu öğrenmek için hesap sormak istiyorlar. Ekran kartlarına yatırım yapan bir grup yatırımcı Nvidia'nın kendilerini zarara uğrattığını ifade ediyor. 

Nvidia Titan RTX ekran kartı duyuruldu!Nvidia Titan RTX ekran kartı duyuruldu!

https://www.indir.com/haberler/nvidia-geforce-rtx-2060-3-farkli-modelle-geliyor

Nvidia yatırımcıları dolandırdı mı?

Schall Hukuk Bürosu, ekran kartlarına en az 100 bin Dolar yatırım yapan madencileri bünyesine dahil ederek ekran kartı üreten Nvidia'ya dava açtı. Açılan davanın gerekçesi olarak da kripto para piyasasının patlama yaptığı dönemlerde Nvidia'nın tüketicileri yanıltan açıklamalar yaparak onları geçiştirdiğini ve endişe duyulacak bir şey olmadığını söyledi. Bir ara ekran kartlarının karaborsaya düştüğü dönemlerde Nvidia ciddi gelirler elde ederek ayakta duruyordu. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada ise paralar konusunda uzmanlaştıklarını, herhangi bir dengesizliğe hazır olduklarını ve endişelenecek bir durumun olmadığını ifade etti. Hal böyle olunca yatırımcılarda daha fazla ekran kartı satın aldı. 


Nvidia GeForce RTX 2050 ortaya çıktıNvidia GeForce RTX 2050 ortaya çıktı
Nvidia GeForce RTX 2060 3 Farklı Modelle Geliyor!Nvidia GeForce RTX 2060 3 Farklı Modelle Geliyor!
Nvidia GeForce RTX 2060 Özellikleri ve Fiyatı Belli OlduNvidia GeForce RTX 2060 Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

PAYLAŞ