Nusret'in sosyal medya uzmanına ödediği maaş dudak uçuklattı - Haberler - indir.com

Nusret'in sosyal medya uzmanına ödediği maaş dudak uçuklattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-28 11:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Hem ülkemizde hem de dünya genelinde adını duyurmuş olan restoran zinciri Nusret’in sosyal medya hesabını yöneten uzman için ödediği maaş ortaya çıktı. Bir girişimin en önemli yüzlerinden birisi olan sosyal medya ve reklam bu noktada önemli bir tanıtım anlamına geliyor. Bu yönetimi doğru bir şekilde gerçekleştirebildiğiniz zaman ise kısa süre içerisinde büyük başarılar elde edebilirsiniz. İşte bu işi iyi yapan isimlerden birisi ise Nusret, dünya çapında adından söz ettirmeyi başarmış durumda. Nusret Gökçe’nin bu alanda sosyal medya uzmanı için ödediği maaş ise oldukça dikkat çekiyor.

Nusret’in Sosyal Medya Uzmanı İçin Ödediği Rakam Belli Oldu

Instagram, plastik cerrahi sonrası filtrelerini kaldırıyorInstagram, plastik cerrahi sonrası filtrelerini kaldırıyor

Tek başına bir marka değeri haline gelen Nusret, bu noktada kendi ismiyle kurmuş olduğu markasını sosyal medya aracılığı ile dünyaya tanıtmış durumda. Bu tanıtım başarısının arkasında ise yatırım imkanı bulunuyor. En popüler tarafı Instagram’da olan Nusret, platformda 1799 gönderi paylaşımı gerçekleştirmiş durumda. Bu gönderilerin çoğunu ise beraber dolaştığı sosyal medya uzmanı tarafında paylaşılıyor. Videoları, pozları ve yaptığı her şey söz konusu uzmanın elinden geçiyor. Bu sayede ise Nusret’in Instagram’da 23.6 milyon takipçi sayısı bulunuyor. Bu rakamla beraber Türkiye’de en fazla takip edilen hesap konumunda bulunuyor.

Nusret’in sosyal medya yöneticisi için 20 bin TL ödeme yaptığı ifade ediliyor. Aylık olan bu maaşın gelecek yıl 30 bin TL seviyesine yükselmesi ifade ediliyor.


Stalkerlar yasta! Instagram'dan büyük bir değişiklik daha!Stalkerlar yasta! Instagram'dan büyük bir değişiklik daha!
Instagram, Youtube'a rakip olmaya doğru ilerliyorInstagram, Youtube'a rakip olmaya doğru ilerliyor

PAYLAŞ