Nokia katlanabilir ekranlı telefon projesini rafa kaldırdı - Haberler - indir.com

Nokia katlanabilir ekranlı telefon projesini rafa kaldırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 16:31:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Nokia yakın kaynaklarından gelen bilgilere göre şirketin bir katlanabilir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı ve projenin ise gelişim sürecinde olduğu belirtiliyor. Henüz kesinliği belli olmayan böyle bir durumda Nokia ile alakalı genelde güvenilir kaynaklar olan Nokia Anew, HDM Global’in son dört yıldır yürütmüş olduğu proje olan Nokia Mobile hakkında tweetler atmaya başladı. Kaynaklara göre katlanabilir Nokia telefon projesinin canlı olduğu ve geliştirilmeye devam edildiği belirtiliyor. Bu bilgi ile beraber yakın zamanda Nokia logolu katlanabilir bir akıllı telefon görebileceğimiz anlamına geliyor. Diğer yandan Nokia Mobile’ın böyle bir cihaz geliştirebilmek için hala finansal gücünün olduğu düşünülüyor.

Nokia’dan katlanabilir akıllı telefon gelebilir

Nokia 9.3 PureView ekran altı kamera ile gelebilir!Nokia 9.3 PureView ekran altı kamera ile gelebilir!

Bazı kullanıcılar Nokia Anew’in bahsetmiş olduğu modelin bir akıllı telefon olması gerektiğini belirtiyor. Öyle ki Nokia 2720 modeli de katlanabilir bir telefon modeliydi. Katlanabilir akıllı telefon modelleri şuan için en güçlü üretici markalar tarafından rezerve edilmiş gibi duruyor. Bu modeller oldukça pahalı ve kırılgan yapıda olup sadece belirli sebepler ile alakalı kullanılabilir halde oluyorlar. Kimse büyük bir katlanabilir yapıya sahip modeli cebinde taşımak istemezken, katlanabilir ekranların üzerinde yer alan koruyucu plastik katman, yumuşaklığı sebebi ile ekranın çökme olasılığı ile karşı karşıya diyebiliriz.

Kullanışlı olarak gözüken katlanabilir akıllı telefon modeli şuan için Motorola Razr gibi cihazlar gözüküyor. Bu modelin bile hala birçok noktada yetersiz olduğu ve pahalı olduğu biliniyor. Nokia Mobile, Nokia Communicator’ın tasarımını takip eder ise ekran dayanıklılığı artacaktır. Ancak katlanabilir akıllı telefon modellerinin yüksek fiyatlarından ötürü Nokia şirketinin de nasıl bir fiyat politikası uygulayacağı merak ediliyor. Şuan için Nokia’nın yeni katlanabilir akıllı telefon modeli ile alakalı bilinen detayların bunlardan ibaret olduğunu belirtelim.


Nokia satışları durdurulamaz bir düşüşteNokia satışları durdurulamaz bir düşüşte
Nokia 5G teknolojisinde hız rekoru kırdıNokia 5G teknolojisinde hız rekoru kırdı

PAYLAŞ