Netmarble’ın yeni strateji oyunu Magic: ManaStrike ön kayıtları başladı - Haberler - indir.com

Netmarble’ın yeni strateji oyunu Magic: ManaStrike ön kayıtları başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-11 03:32:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Netmarble Corp. bugün yeni çıkacak olan oyunu Magic: ManaStrike'ın ön kayıtlarının başladığını resmen duyurdu. Magic: ManaStrike oyununu indirebilmek için ön kayıt yaptıran oyuncular, oyun açıldığı andan itibaren ve öğretici bölümünü tamamladığı takdirde çeşitli oyun içi ödülleri kazanacaklar. 

Oyuncular Gold (oyun içi para birimi), Gem (premium para birimi), bir Player Icon ve Magic: The Gathering’in meşhur Planeswalker’ları temalı emoji ödüllerinden beş adet kazanacak.

PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!PS5 için yeni oyun tarihi belli oldu!

Netmarble Monster’ın Wizards of the Coast markası Magic: The Gathering adına geliştirmiş olduğu ilk oyun olan Magic: ManaStrike tüm dünyada App Store ve Google Play üzerinden indirilmeye sunulacak.

Büyülerle dolu bir savaş oyunu

Magic: ManaStrike, Magic: The Gathering kartları ve karakterlerinden feyiz alarak farklı pek çok büyülerin de bulunduğu bir mobil savaş oyunudur. Planeswalker’lar ile bir savaşta mağlup olan Magic: The Gathering'in en güçlü karakteri Nicol Bolas, Planeswalkerların güçsüzlüklerini bulmak adına bir paralel evren var ediyor. Oyuncular Nicol Bolas ile anlaşma yaparak onun sahip olduğu dünyada Planeswalker ve birimlerini kontrol ediyor ve ona savaş raporlarını sunuyor.

Savaştaki stratejini belirle, kartları topla

Oyun oldukça basit, stratejik ve taktiksel bir oynayış sunuyor. Oyuncu kişiler oyun içindeki kartları elde ederek ve birimlerini geliştirerek bireysel oyun tarzlarına uygun olarak strateji geliştirebiliyorlar. Oyunda Player vs. Player (PvP) karşılaşmalarında çok fazla farklı stratejilerin kullanılabilmesi öne çıkıyor. Oyuncular ilerledikçe  Magic: The Gathering’in sınırsız evrenini ve orijinal karakterlerini keşfederken 3D Planeswalker animasyonlarının tadını çıkaracak.



PAYLAŞ