Netflix'ten Bill Gates belgeseli geldi - Haberler - indir.com

Netflix'ten Bill Gates belgeseli geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-21 16:58:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Milyonlarca abonesi olan ve internet yayıncılığının yayın yelpazesini de elinde bulunduran şirket Netflix Bill, Gates'in belgeseli ile gündemde. 

Türkiye Pazarından Çekileceği İddia Edilmişti

İnternet yayıncılığı pazarını elinde bulunduran ve geniş bir kullanıcı yelpazesine sahip olan Netflix, RTÜK sebebi ile Türkiye pazarından çekileceği iddiaları ile gündeme gelmişti. İddialara göre RTÜK engeline boyun eğmek istemediği konuşulan Netflix'in, Türkiye'den de çekileceği söylendi. 

Netflix'e Rtük geliyor!Netflix'e Rtük geliyor!

Netflix Bill Gates İle Gündemde

Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarından RTÜK engeli sebebi ile çekileceği iddia edilen Netflix, bu kez Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in hayatını konu alan belgesel serisiyle gündeme geldi. 

Milyarder iş insanı Gates'in belgesel serisi, daha önce 'An Inconvenient Truth' ve 'He Named Me Malala'  adlı yapımlarıyla Oscar kazanan Davis Guggenheim tarafından yapılacağı ve Netflix bünyesinde yayınlanacağı ifade edildi.

Guggenheim'in yanısıra bu özel yapımda Shannon Dill, Jonathan Silberberg, Nicole Stott, Beth Osisek ve Steven Leckart gibi isimler de yer alacak.

Bill’in Beyninin İçinde: Bill Gates’i Çözmek

Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates (Bill’in Beyninin İçinde: Bill Gates’i Çözmek) olarak adlandırılacağı söylenen belgesel serisinin 3 bölümden oluşacağı gelen açıklamalar arasında bulunuyor.

Belgesel serisinin yayın tarihinin de 20 Eylül 2019 olması planlanıyor. 


Netflix önümüzdeki ay Türkiye'den çekiliyor mu?Netflix önümüzdeki ay Türkiye'den çekiliyor mu?

PAYLAŞ