Netflix'ten abonelik ücretlerine sessiz sedasız zam! - Haberler - indir.com

Netflix'ten abonelik ücretlerine sessiz sedasız zam!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-20 22:45:00
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Pandemi döneminde anlık kullanıcı sayısı iki katına çıkan popüler dizi ve film platformu Netflix abonelik ücretlerine sessiz sedasız zam yaptı.

Mart ayında yoğun kullanıcı artışı nedeniyle internet altyapılarına aşırı yüklenme olmaması için görüntü kalitesini düşürerek bir süre HD yayın yapmayacağını açıklayan platform geçtiğimiz hafta beklenen haberi vermişti. Görüntü kalitesini kademeli olarak arttırmaya başlayacağını resmi olarak açıklayan şirket bazı bölgelerde içerikleri HD kaliteye yükseltmeye başladığını da açıklamıştı. Ancak bu sevindirici haberin ardından beklenmedik bir gelişme yaşandı.

2020'nin ilk çeyreğinde Netflix abone rekoru kırdı2020'nin ilk çeyreğinde Netflix abone rekoru kırdı

Netflix Android uygulamasına ekran kilidi özelliği

Daha önce abonelik ücretleri hakkında herhangi bir açıklama yapan Netflix kullanıcılarından bu ay zamlı fiyattan ödeme aldı. Geçtiğimiz sene Mart ayında zam uygulayan platformun yeni ücretlendirme politikasındaki değişikliği bildirmemesi kullanıcılara banka ekstrelerinde şok yaşattı. İşte Netflix’in yeni abonelik ücretleri;

Geçtiğimiz seneki zamla 17.99 TL olan Temel Paket bu sene yapılan zamla 18.70 TL, 29.99 TL olan Standart Paket 31.07 TL, 41.99 TL olan Özel Paket ise 42.70 oldu. Platformun internet sayfasında ise hala eski abonelik ücretlerinin yer alması dikkatlerden kaçmadı. Abonelik ücretlerindeki bu dalgalanmanın dolar artışından kaynaklama ihtimali var. Ancak yine de bu konuda kesin bir kanıya varmak için Netflix'den gelecek resmi açıklamayı beklemek gerekecek. 


İlgili uygulamalar
WhatsApp'ın Android sürümünde beklenen Netflix özelliği kullanıma sunulduWhatsApp'ın Android sürümünde beklenen Netflix özelliği kullanıma sunuldu
Netflix görüntü kalitesi ile ilgili yeni kararını açıkladıNetflix görüntü kalitesi ile ilgili yeni kararını açıkladı

PAYLAŞ