Netflix’te altyazı ayarları nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Netflix’te altyazı ayarları nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-30 07:59:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Nasıl Yapılır?

Online içerik seyretme platformu Netflix, dünyanın en popüler platformlarından biridir. Netflix kullanıcıları için çeşitli özelleştirme yöntemleri mevcuttur. Şöyle ki Netflix platformunun masaüstü sürümünde altyazı ayarları yapabilir ve bu ayarlamaları kendi tercihlerinize göre şekillendirebilirsiniz. Netflix'in altyazı ayarlarında font değişikliği yapabilir, yazı boyutunu büyütebilir ve arka plan renginde de değişiklik yapabilirsiniz. 

Dünya genelinde de olduğu gibi ülkemizde de Netflix en çok kullanılan platformlar arasındadır. Bu sebeple masaüstü sürüm olduğu kadar platformun mobil versiyonu da oldukça fazla indiriliyor. İşte bu noktada Netflix'in ayarları her zamankinden daha fazla önem arz ediyor. Basit yöntemler ile masaüstü sürüm üzerinde değişiklikler yaparak alt yazı görünümü ayarlamaları yaparak diğer cihazlarda da bu ayarları aktif hale getirebilirsiniz. Netflix platformuna web sitesi üzerinden giriş yaparak oturum açtığınızda ilk olarak Hesap ve Profil bölümüne giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonra ise Alt yazı görünümü seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Gerekli ayarlamaları kendi tercihinize göre yaparak kullanımınızı daha profesyonel bir hale getirebilirsiniz. 

Netflix izleme geçmişi nasıl silinir?Netflix izleme geçmişi nasıl silinir?

Netflix platformu üzerinden alt yazı ayarlamaları yaparken yazı tipini, gölgesini, boyutunu, arka plan rengini ve metin boyutunu değiştirerek önizlemeye bakabilir ve buradan istediğiniz düzenlemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Halihazırda en çok kullanılan içerik seyretme platformu Netflix, zengin içerik kapasitesi ile beraber kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Gerek ülkemizden yapımlara gerek dünyadan yapımlara ev sahipliği yapan Netflix platformunu kendi tercihlerinize göre daha profesyonel bir şekilde kullanmanız mümkündür. Bunun için çeşitli ayarlamalara göz atarak sunulan içeriklerden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
iPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekleriPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler
Kullanıcılarının merakla beklediği özellik nihayet Netflix'e geliyorKullanıcılarının merakla beklediği özellik nihayet Netflix'e geliyor
Netflix ilk kez global kullanıcı istatistiklerini paylaştıNetflix ilk kez global kullanıcı istatistiklerini paylaştı

PAYLAŞ