Netflix'in Mayıs ayında Türkiye'de yayınlayacağı içerikler belli oldu - Haberler - indir.com

Netflix'in Mayıs ayında Türkiye'de yayınlayacağı içerikler belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-25 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Dünyanın en popüler içerik seyretme platformu Netflix, Mayıs ayının yaklaştığı şu günlerde Mayın ayı içeriklerini açıkladı. Netflix, sürekli olarak kendini güncelleyerek yeni içeriklere ev sahipliği yapan bir platform. Durum böyle olunca her ay sonu geldiğinde Netflix aboneleri, önümüzdeki ay platforma eklenecek olan yeni içerikleri heyecanla bekliyor. Şimdi ise Netflix'ın Mayıs ayı içerisinde yayınlanacak olan içerikleriyle ilgili bilgi geldi. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını, insanların evde kalmasını gerektirdi. Durum böyle olunca da tüketiciler, internet ve televizyonlarda daha fazla vakit geçirir oldu. Evlere kapanmak zorunda kalan insanların son zamanlarda en çok kulalndığı platform ise Netflix oldu. 

Netflix'in Mayıs ayında yayınlayacağı içerikler

Mayıs ayında Netflix'te izleyebileceğiniz yeni orijinal diziler

White Lines (15 Mayıs)

Dram-suç teması üzerine kurulan bu dizi White Lines, Manchester'lı bir DJ'in İbiza'da gizemli bir şekilde kaybolmasından tam yirmi yıl çıkan cesedi ile başlayan olayları konu ediniyor. DJ olan kişinin kız kardeşi olayın perde arkasını öğrenmek adına sırlarla dolu bir ada içerisine giriyor ve hayatını baştan aşağı değiştirerek gerçeklerle karşı karşıya geliyor. 

Netflix profil şifresi nasıl oluşturulur?Netflix profil şifresi nasıl oluşturulur?

Snowpiercer (Kesin tarih henüz açıklanmadı)

92. Akademi Ödülleri’nde En İyi Film Oscar Ödülünü kazanan Güney Kore yapımı Parasite'in yönetmeni Bong Joon Ho'nun ilk İngilizce filmi Snowpiercer, Netflix'in marifetli ellerinde diziye uyarlandı. Aynı ada sahip olan dizi, baş rolünde eski Captain America Chris Evans'ı izlediğimiz film gibi, dünyada yaşanan bir felaket nedeniyle hayatta kalan insanların gezegenin çevresini dolaşan devasa bir trenin içerisinde yaşamak zorunda kalacaklar. 

The Eddy (8 Mayıs)

Netflix platformunda yer alan olan yeni orijinal dizilerden bir diğer ise The Eddy, Paris'in renkli ve çok gürültülü mahallerinde geçen heyecan verici bir dizi keyfi sunuyor. Dram teması üzerine geliştirilen bu seri, zor durum içerisinde olan bir barın sahibinin, barın orkestrasını ve şehirde karşılaşacakları tehlikelerin merkezinde sunuluyor. 

Hollywood (1 Mayıs)

Hollywood, İkinci Dünya Savaşı’nın ardından kendilerine sinema sektöründe yer bulmaya çalışan bir grup aktör ve film yapımcısının hikayesini konu alıyor. Hollywood'daki ırk, cinsiyet ve cinsellik üzerine ön yargılara ve kurulan haksız sistemlere eşsiz bir bakış sunan dizi, Hollywood'un Altın Çağı'nın yaldızlı perdesi altında neler yaşandığını gözler önüne seriyor. 

Mayıs ayında Netflix'te izleyebileceğiniz orijinal filmler

All Day and a Night (1 Mayıs)

When They See Us, 13th gibi yapımları ile Amerika'da yaşayan siyahilerin yaşadığı sistemsel ayrımcılığı izleyicilere sunan Netflix, aynı türe yakın daha bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu filmin baş rollerinde Jeffrey Wright ve Ashton Sanders'in yer aldığı filmde, babası gibi gangster olmak istememesine rağmen, çevresindeki insanlar tarafından suça itilen ve kendisini bir anda hapishanede bulunan bir gencin hikayesini işleniyor.

Seni Seviyorum Aptal (15 Mayıs)

İspanyol yapımı bir dram filmi olan Seni Seviyorum Aptal, aynı gün içerisinde hem kız arkadaşını hem de işini kaybeden 30'lu yaşlarındaki bir adamın hayatını izleyeceksiniz.

Mayıs ayında izleyebileceğiniz bazı Netflix lisanslı içerikleri

80 Günde Devri Alem (21 Mayıs)

Bu heyecan verici filmde iki saatlik soluksuz bir maceraya eşlik edeceksiniz. Bu içeriğin baş rolünde Jackie Chan, Steve Coogan ve Cécile de France yer aldığı film, bir iddia üzerine dünyanın dört bir tarafını gezen üç kafadarın hikayesini izliyor.

Ayı Teddy (22 Mayıs)

Family Guy'ın yaratıcısı Seth Macfarlane tarafından yazılarak yönetilen fantastik bir komedi türünde olan Ayı Teddy, oldukça eğlenceli bir mizah anlayışına sahiptir. 

The Gentlemen (5 Mayıs)

Usta senarist ve yönetmen Guy Ritchie'in kaleme aldığı The Gentlemen, Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding ve Colin Farrell gibi dev isimleri bir araya getiriyor. Film aksiyon ve komedi temasına sahip olup, Londra'da uyuşturucu satıcılığı yapan Amerika asıllı Mickey Pearson'ın emekli olmak istemesinin ardından yaşanan zincirleme olayları takip ediyor.

 




İlgili uygulamalar
Netflix’in piyasa değeri 196 milyar dolarNetflix’in piyasa değeri 196 milyar dolar
Netflix'in yeni rakibi HBO Max yayın hayatına başlıyorNetflix'in yeni rakibi HBO Max yayın hayatına başlıyor
Netflix Android uygulamasına ekran kilidi özelliğiNetflix Android uygulamasına ekran kilidi özelliği

PAYLAŞ