Netflix'den Türkiye Fiyatlarına Beklenmedik Zam - Haberler - indir.com

Netflix'den Türkiye Fiyatlarına Beklenmedik Zam

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-05 17:24:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Geçtiğimiz günlerde korsan film, dizi seyretme sitelerinin oldukça yaygınlaşması halinde Netflix ciddi zarar bir zarar ile karşı karşıya gelmişti. Şimdi de Türkiye fiyatlarına güncelleme getiren Netflix, Türkiye'nin ciddi bir zam ile karşı karşıya olduğunun haberini verdi. Eğer Netflix üzerinden üyeliğiniz varsa ve gelecek olan yeni güncellenen fiyatlar tarifenize yansıyacaktır. Bunu takip etmeniz önerilir. Dünyanın en büyük çevrimiçi dizi, film, belgesel seyretme sitelerinden biri olarak karşımıza çıkan Netflix üzerinden kendinize bir üyelik başlatarak dilediğiniz içeriği yüksek kaliteli bir şekilde seyredebilirsiniz. Uzun süredir Türkiye'de de en çok kullanılan çevrimiçi yayın servisi Netflix, ücretli üyelik sunmaktadır. İlk ay deneme süresi ücretsiz olarak sunulan Netflix'i ilk aşamada deneyerek isterseniz belirli bir süreliğine üyelik gerçekleştirebilirsiniz. Fakat burada dikkat etmeniz gereken önemli nokta ise güncellenen Netflix üyelik ücretleridir. 

Türkiye'nin Netflix ücretlerine baktığımız taktirde Dünya'nın bir çok ülkesine göre çok daha düşük fiyatlar olduğunu görüyoruz. Tamamen bütçe dostu bir fiyatlandırmaya sahip olan Netflix ücretleri üç farklı kategoride sınıflandırılıyor. Temel üyelik, iki kişilik standart üyelik ve dört kişilik özel paket. Temel üyelik paketinin ücreti aylık 19.99 TL, iki kişilik standart paketin aylık üyeliği 34,99 TL, dört kişilik özel paketin üyeliği ise yeni güncelleme ile 49,99 TL'ye yükseldi. 

Netflix'in Üyelik Fiyatlandırma Güncellemesi 

Dünyaca ünlü çevrimiçi içerik seyretme sitesi olan Netflix üyelik fiyatlandırmasında güncellemeye gitti. Diğer ülkelere göre Türkiye'nin fiyatlandırması çok daha uygun fiyatlara sunuluyordu. Fakat Türkiye üyeliklerine yapılacak olan zamların durumu değiştirileceği öğrenildi. Netflic'in dört kişilik özel paketine bir kişi daha eklemek isteyebilirsiniz. Çünkü paketin fiyatı 49.99 TL şeklinde güncellendi. Tüm bunların yanı sıra aynı zamanda temel kategorinin, standart paketin ve aynı zamanda özel kategorinin fiyatlandırması değişti. 17,99 TL, 32,99 TL, 47,99 TL şeklinde versiyonları ile karşılaşıyoruz. Elde edilen bilgilere baktığımız taktirde aynı sıralamada 16,99 TL, 32,99 TL, 49,99 TL şeklinde alternatifler ile karşı karşıya geliyoruz. Tüm bu bilgilerden güncellemelerin henüz daha netleşmediği yönünde düşünceler akıllara geliyor. 

Netflix tarafından güncellenen üyelik fiyatların dolar şeklinde olması sebebiyle TL'ye çevrilerek listeye eklediğimiz de ise Türkiye'nin yeni ücretler ile de dünyanın en uygun üyelik ücretleri ile karşı karşıya geleceğimizi gösteriyor. Buna eş değer olarak değişen faktör ise içerikler olacak. Ücretler uygun olduğu gibi aynı zamanda karşımıza çıkan içerik kapasitesi de doğru orantılı olarak değişim göstermektedir. Yani fiyat düşük olduğu için içerik kapasite'si de diğer ülkelere göre çok daha düşüktür. Yerli içeriklerin de adım adım Netflix'e dahil olduğu şu dönemlerde Netflix'in dünya genelinde ki üyelik sayısı 139 milyonu geçti. Gerek Netflix'e özel filmler gerek dünyaca ünlü özel ödüllere tabii tutulmuş içerikler ile karşılaştığımız bu çevrimiçi platformda aradığınız her bir temaya özel içeriği bulabilirsiniz. 





PAYLAŞ