Netflix Android uygulamasına ekran kilidi özelliği - Haberler - indir.com

Netflix Android uygulamasına ekran kilidi özelliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-23 10:16:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Artan kullanıcı sayısıyla dikkatleri üzerine çeken Netflix’in Android sürümü geçtiğimiz günlerde oldukça kullanışlı yeni bir özellik kazandı.

Son yılların en popüler dizi ve film içerik platformu olan Netflix kullanıcı deneyimini iyileştirmeye devam ediyor. Dünya çapında bir fenomen haline gelen Netflix yeni özelliğiyle platformu daha da mobil dostu bir hale getirdi. Telefondan dizi ya da film izlerken en çok zorlanılan noktalardan biri de kuşkusuz ki ekrana yanlışlıkla dokunulan o anlar. Seyir keyfini yerle bir edebilen bu gibi durumlara bir çözüm sunmak isteyen şirtket ise uygulamanın Android sürümü için ekran kitleme özelliğini duyurdu.

Netflix ebeveyn kontrolü nasıl ayarlanır?Netflix ebeveyn kontrolü nasıl ayarlanır?

Netflix’in piyasa değeri 196 milyar dolar

Dizi ya da film keyfinizin istemsizce yarıda kalmasına engel olacak bu yeni özellik sayesinde artık seçtiğiniz içerikleri izlerken ekranda çıkan kilit butonu sayesinde ekrana dokunarak içeriğe müdahale edilmesini engelleyebileceksiniz.

Altyazı seçenekleriyle birlikte ekranın alt kısmında yer alacak olan kilit özelliği aktif halde olduğu sürece uygulama ekranla olan temasınızdan hiçbir şekilde etkilenmiyor. Özelliği pasif hale getirmek için ise kilit butonuna iki kez üst üste tıklamanız gerekiyor.


İlgili uygulamalar
Netflix profil şifresi nasıl oluşturulur?Netflix profil şifresi nasıl oluşturulur?
Netflix'in yeni rakibi HBO Max yayın hayatına başlıyorNetflix'in yeni rakibi HBO Max yayın hayatına başlıyor

PAYLAŞ