Mobilde Google Chrome Keşfet özelliği ne işe yarayacak? - Haberler - indir.com

Mobilde Google Chrome Keşfet özelliği ne işe yarayacak?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 10:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Google Chrome’un Android sürümü için geliştirilen keşfet özelliği oldukça dikkat çekti. Peki, Mobilde Google Chrome Keşfet özelliği ne işe yarayacak?

Dünyanın en çok kullanılan mobil işletim sistemlerinden birisi olan Android ve Google Chrome Android uygulaması, Google’ın en büyük kozlarından birisi. Sistemin kullanıcılar tarafından daha fazla benimsenmesi ve uygulamaların ihtiyaçlara yönelik daha iyi bir şekilde yanıt verebilmesi adına Google tarafından güncellemeler sürekli yapılırken kısa bir süre sonra mobil için önemli bir özelliğin kullanıma sunulacağı belirtildi. Yapılacak bu güncelleme ile birlikte sunulacak olan Google Chrome keşfet özelliği pek çok kullanıcının dikkatini çekmiş durumda.

iPhone Google Chrome İle QR Kod TaramakiPhone Google Chrome İle QR Kod Taramak

Google Chrome’da koyu mod nasıl açılır?

Google Chrome keşfet özelliği ne işe yarayacak?

Android için geliştirilecek yeni özellik ile birlikte Google Chrome’a yeni bir ekran açılacak. Keşfet özelliğinin seçilmesi ile birlikte ekrana gelecek olan yeni pencerede, kişilerin ilgi alanlarına yönelik yeni sayfalar keşfetmesi sağlanacak.  Google Chrome keşfet özelliğinin kullanılması adına Google Chrome’da yer alacak yeni keşfet sekmesinin tıklanması yeterli olacağı için kullanıcılar zorlanmadan bu özellikten yararlanabilecek. Kuşkusuz bu özelliğin kullanılabilmesi adına Google tarafından resmi olarak güncellemenin sunulması ve kullanıcılar tarafından da Google Chrome güncellemesinin alınması gerekecek.

Yeni Google Chrome'a Gelen Yenilikler

Google Chrome keşfet özelliği yapay zeka desteği alacak

Google Chrome için geliştirilen yeni özellik, yapay zekadan destek alacak. Öyle ki kişilerin mobildeki Google Chrome kullanımı ve tercihleri üzerinden yapılacak incelemeler ile birlikte Google Chrome keşfet bölümü daha kişisel sonuçlar sunacak. Böylece kişiler ilgilerini çekecek içeriklere keşfet sekmesinden erişim sağlayabilecek. Şu anda sadece belirli bir bölgede, belirli bir kullanıcı grubu tarafından test edilen özelliğin kısa süre içerisinde kararlı hale getirilmesi ve kullanıma sunulması bekleniyor.

Google Chrome ile kullanıcı deneyiminin üst seviyeye çıkarılması hedeflenirken bu durum web site sahipleri için de artı bir avantaj yaratacak. İlgilenilen kategorilerdeki diğer web sitelerini ön plana çıkaracak olan Google, bu sistemi ile her kesimi tatmin etmeyi başarabilir.

Google Chrome keşfet özelliği ile ilgili paylaşılan bir ekran görüntüsü ise şöyle;




Android Google Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır?Android Google Chrome Bildirimleri Nasıl Kapatılır?
Windows 10 S'de Google Chrome OlmayabilirWindows 10 S'de Google Chrome Olmayabilir
Yeni Google Chrome 59 SunulduYeni Google Chrome 59 Sunuldu

Chrome 45 Bellek Kullanımı


PAYLAŞ