Minecraft'ın dünya genelindeki satışları açıklandı! - Haberler - indir.com

Minecraft'ın dünya genelindeki satışları açıklandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-02 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Minecraft, ilk çıktığı günden beri oyun dünyasında oldukça ses getiren yapımların başında gelmeyi başarmıştı. Oyun, dünya gündemindeki yerini de sık sık almaya devam ediyor. Oyuna bugüne kadar gelen güncelleştirmeler, Minecraft'ın oyuncuların daha da ilgi odağı olmasını sağladı. Bunun yanında farklı platformlarda yer alarak hitap ettiği kesimi genişleten Minecraft, bu anlamda da başarı sağlayan bir yapım oldu. Bu ilgi ve popülerliğini bugüne kadar da korumayı başaran yapımın, geçtiğimiz günlerde satış rakamları hakkında bilgi verildi. Bu satış rakamlarına bakıldığında, oyunun her geçen gün kitlesini biraz daha genişlettiği görüldü.

Oyun dünyasının efsane isimlerinden olan Minecraft, oyun severlerin enlerinden biri olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde satış rakamları açıklanan Minecraft, bu durumu rakamlarla da somutlaştırmış oldu. Microsoft tarafından açıklanan satış rakamlarına bakıldığında çıkarılan sonuç, yapımın her geçen gün kitlesini biraz daha genişlettiğini gösterdi. Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre, yapım dünya genelinde 122 milyon adet orijinal kopya sattı. Bununla beraber verilen bilgiler arasında oyunun aylık 55 milyon aylık oyuncusu bulunduğu da söyleniyor. Neredeyse her platformda yayınlanan Minecraft'ın, resmi istatistiklere göre, PC ve Mac sürümlerinin 22,5 milyon  civarında sattığı söyleniyor.

PC ve Mac için olan satış istatistiği, güncel olarak kontrol ediliyor. Hemen her platformda oynanabilen Minecraft'ın, Nintendo Switch için de yakın zamanda sürümü çıkacak. Nintendo Switch için gerçekleşecek olan çıkıştan sonra, satış rakamlarının daha da artması bekleniy




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ