Minecraft Dungeons: Jungle Awakens DLC’sinin çıkış tarihi netleşti - Haberler - indir.com

Minecraft Dungeons: Jungle Awakens DLC’sinin çıkış tarihi netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-30 12:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Sosyal Medya

Minecraft Dungerons'ın ilk indirlebilir içerik paketi olacak olan Jungle Awakens için çıkış tarihi sonunda açıklandı. Mojang, cuma günü yapmış olduğu duyuru ile yeni paketin 1 Temmuz'da geleceğini resmi olarak açıkladı.

Mojang'in yeni Minecraft oyunu olan Minecraft Dungeons, yayınlanalı çok uzun zaman olmamasına rağmen kendisine ciddi bir hayran kitlesi edinmeyi başardı. Firma, oyuncuları yeni içerikler ile besleyeceğini daha önce belirtmişti. 

Steam'de indirime giren sistem gereksinimi düşük en iyi 11 oyunSteam'de indirime giren sistem gereksinimi düşük en iyi 11 oyun

Oyunun indirilebilir içerikleri için bir Mojang bir yol haritası paylaştıktan sonra şu aşamada iki farklı içerik paketi olduğunu görmüştük. Bu paketlerden birisi Jungle Awakens, diğeri de Creeping Winter idi.

Jungle Awakens 1 Temmuz’da geliyor

If only all the new mobs in Jungle Awakens could be as soft and cuddly (and bamboo-loving) as the Panda. Unfortunately, the Leapleaf and Whisperer have other things on their minds – more specifically, your demise. pic.twitter.com/Ob2ULpEt49 — Minecraft Dungeons (@dungeonsgame) June 27, 2020

 Jungle Awakens indirilebilir içerik paketi gelecek hafta içinde oyunculara açılmış olacak. Ormanlık bölgelere girmeye başlayacağımız, yeni yaratıklar ile karşılaşacağımız ve yeni ekipmanlar bulacağımız bu ek paket, Minecraft Dungeons’ın Hero Pass’inde de yer alacak.

Mojang tarafından yapılan açıklamada oyun içerisinde karşımıza çıkacak olan bazı yaratıkları da görmüş olduk. Bunların arasında Leapleaf ve Whisperer gibi yaratıklar bulunuyor. DLC paketinin baş kötüsü ise Jungle Abonmination. 

Jungle Awakens ile ilgili de daha önce ortaya çıkan bilgilerde, paket ile birlikte üç farklı görev geleceğini ve oyuncuların bulabileceği yeni zırhların, silahların ve eşyaların oyuna dahil edileceğini öğrenmiştik. Açılacak olan bölgelerin de son tanıtımları belli oldu. DLC tüm platformlara çıkacak.

Minecraft Dungeons büyüyor

Minecraft dünyasında geçen bir RYO olan Minecraft Dungeons son derece ilginç bir yapıya sahip. Oyun içerisinde mu sınıf sistemi bulunmuyor. Oyunda sahip olduğunuz karakteri özelleştirirken seçimleriniz ve ekipmanlarınız önemli rol oynuyor.

Mojang’in 1 Temmuz’da yeni ek paketi yayınlamasının ardından gelecek diğer ek paket Creeping Winter’da ise ana konseptin kış olacağını biliyoruz. O indirilebilir içerik paketinin ne zaman geleceği ise henüz belli değil ancak Hero Pass’e dahil edilecek. Muhtemelen o pakette de bu pakette olana benzer bir içerik artışı gerçekleştirilecek.



PAYLAŞ