Microsoft’tan çok garip kablosuz kulaklık: Surface Earbuds - Haberler - indir.com

Microsoft’tan çok garip kablosuz kulaklık: Surface Earbuds

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 18:04:02
Editör : Erkan Uluocak
Kategori : Donanım

Microsoft'un çıkarmış olduğu Surface Earbuds uzun kullanım süreleri ve üst seviyedeki gürültü engelleme teknolojisi ile Apple AirPods’a rakip oluyor. Fakat kulaklığın fiyatı biraz problem yaratabilir.

Microsoft bilgisayar ekipmanları sektöründe önemli bir oyuncu. Microsoft geçtiğimiz yıl Surface markasını kulaklık pazarına getirmişti. Firma bu sene ise gerçek kablosuz kulaklık olarak söylediği AirPods rakibi yeni ürününü duyurdu.

Lenovo Yoga ANC kablosuz kulaklıkla çıtayı yükseltiyorLenovo Yoga ANC kablosuz kulaklıkla çıtayı yükseltiyor

Microsoft Surface Earbuds özellikleri ve fiyatı

Microsoft kablosuz kulaklığında tarz ve konforu bir araya getirmeyi amaçlıyor. Kutusu ile birlikte toplamda 24 saate kadar kullanım ömrü sunuyor. Ses tarafında ise yüksek kalite vadediliyor. Surface Earbuds masa üstü ve mobil platformlar ile uyumlu. Kulaklığın her parçada iki mikrofon ve özel filtreler ile üst seviye gürültü engelleme teknolojisi bulunuyor. Böylece daha berrak ses iletebiliyor. Kulaklığın henüz teknik detayları açıklığa kavuşturulmamışken Surface Earbuds yıl sonuna doğru 249$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Rakibi olan Apple AirPods daha düşük bir fiyat etiketine sahip. Şu anda ise Amazon Echo Buds modeli 129$ fiyat etiketiyle piyasaya giriş yaptı. Microsoft biraz risk aldı diyebiliriz.

AirPods’a rakip kablosuz kulaklık Amazon Echo Buds

Herkesin düşündüğü gibi Amazon dünyanın en büyük alışveriş merkezi olarak kabul edilmekte. Amazon mağaza zincirleri sayesinde alışverişin vazgeçilmezlerinden oldu. Şirket hem online bir alışverişin odak noktası olurken hem de şirket her sene yüz binlerce ürünü kullanıcısıyla buluşturmaya devam ediyor. Ürün yelpazesine dün kullanıcıların büyük bir merakla beklediği yeni bir ürünün dahil olacağını açıklayan Amazon, AirPods’a rakip olarak pazara çıkarılan yeni kablosuz kulaklık Echo Buds modelini tanıttı.

Teknoloji devi şirketlerin birbirleriyle olan rekabetleri teknolojinin her alanında oldukça çekişmeli ilerliyor. Kablosuz kulaklık denince kuşkusuz akla gelen ilk isim Airpod’lar. 2016 senesinde iPhone 7’lerin yeni kulaklık modeli oldukça ses getirmişti. Hatta Airpods ve yeni iPhone’nu pazara yakın zamanda süren Apple, iPhone 7 alacaklara Airpords’larda bir kampanyada düzenlemişti. Bu sayede hızla yayınlan kablosuz kulaklıklara kullanıcıların ilgisini fark eden diğer akıllı telefon üreticileri de zaman içerisinde bu pazarda rekabete dahil oldu. Rekabete biraz geç olsa da iddialı bir giriş yapan Amazon, Echo Buds ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Şirketin kendisine asistan olarak kullandığı Alexa'ya odaklı geliştirilen Echo Buds etkileyici bir kullanım ömrüne sahip. Kutusundan özel bir şarj haznesi ile birlikte çıkan Echo Buds’ın şarjı hazne olmadan kesintisiz kullanımda 5 saat boyunca dayanırken, şarj haznesiyle birlikte kullanıcılarına 20 saat kesintisiz kullanım imkanı sağlıyor.


Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!Oppo Enco Q1 kablosuz kulaklık fiyatı belli oldu!
AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatıAirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ