Microsoft Türkiye, Teknolojiye Meraklı 25 Stajyer Arıyor - Haberler - indir.com

Microsoft Türkiye, Teknolojiye Meraklı 25 Stajyer Arıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük bilişim ve teknoloji şirketleri arasında yer alan Microsoft'un Türkiye ofisi, Talent Explorer programı kapsamında teknolojiye ilgi duyan öğrencilere uzun dönemli staj imkanı sağlayacak.

Microsoft Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, staj yapmak isteyen öğrencilerin, Microsoft'un Ağustos ayında başlayacak olan Talent Explorer programı kapsamında staja kabul edilecek öğrencilerin, öncelikle çeşitli sınavlara tabii tutulacakları ve değerlendirme merkezi uygulamalarından geçirilecekleri belirtildi. Sonraki aşamada ise adaylar arasından en başarılı olan 25 kişi stajyer olarak istihdam edilecekler. Microsoft Türkiye'nin staj politikası gereği üniversitelerin 3'ncü ve 4'ncü sınıflarında eğitim gören öğrenciler arasından alımlar gerçekleştirilecek. 

Öğrenmeye açık, başarma azmi olan, sorumluluk sahibi, kazanma tutkusu olan, enerjisi yüksek, yenilikçi ve sonuç odaklı global kültür ile hızlı değişime ayak uydurabilen adayların başvurularını yapabilecekleri Talent Explorer programındaki stajlarını bitiren öğrenciler ise Microsoft'un global yeni mezun programı olan 'Microsoft Academy for College Hires' (MACH) programına katılma imkanını kazanacaklar. Stajyerleri 'Geleceğin Microsoft çalışanları' olarak gören Microsoft, staj programını bir istihdam kanalı olarak değerlendiriyor.

Ağustos 2014 ile Haziran 2015 tarihleri arasında uzun dönemli olarak Microsoft Türkiye'de staj yapmak isteyen ve geleceğini Microsoft'ta gören öğrenciler 24 Mart30 Nisan 2014 tarihleri arasında www.cocuklukhayallerim.com sayfası üzerinden başvurularını yapabilecekleri gibi Talent Explorer Programı Tanıtım videosunu da aşağıdan izleyebilirler.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ