Microsoft Teams'e yeni kişilleştirme özellikleri eklendi - Haberler - indir.com

Microsoft Teams'e yeni kişilleştirme özellikleri eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft, iş dünyasında ve koronavirüs salgını sebebiyle bazı üniversitelerde uzaktan eğitim için oldukça yoğun kullanılan Microsoft Teams uygulamasına yeni kişiselleştirme özellikleri getireceğini duyurdu. Gelin şimdi Microsoft Teams’e gelecek olan bu yeni özellikler neler bakalım. Microsoft’un popüler olarak tercih edilen video konferans ve iletişim uygulaması Microsoft Teams, yayınlanan güncelleme ile beraber kişiselleştirmeye dayalı yeni özelliklere sahip olacak. Bu noktada özellikle içinde bulunduğumuz koronavirüs salgını döneminde birçok üniversitesinin uzaktan eğitim ve uzaktan sınav sistemleri için tercih etmiş olduğu Teams uygulaması artık daha kişiselleştirilebilir yapıda olacak.

Hazli hazırda uygulama içinde iş ve eğitime yönelik birçok seçenek yer alsa da, Teams kullanıcıları bir şirket yada eğitim kurumuna bağlı olmasalar da Teams’ı kullanabilecekler.

Microsoft Surface Duo’nun çıkış tarihi hakkında yeni iddialarMicrosoft Surface Duo’nun çıkış tarihi hakkında yeni iddialar

Microsoft Teams daha fazla kişiselleştirilebilir oldu

Gelen yeni özellikler ve yenilikler ile beraber Teams’in Zoom ve Skype gibi bireylerin günlük hayatlarında kullanabilecekleri bir uygulama haline gelmesi hedefleniyor. Bu amaca yönelik atılan ilk büyük adım olarak ise Teams kullanıcıları, bir eğitim kurumu yada şirket tarafından verilen e-posta adresine ihtiyaç duymadan kendi adresleri ile Teams’e kayıt olabilecekler. Bu sayede ise kullanıcılar oluşturmuş oldukları gruplara arkadaşlarını dahil edebilecekler. Ancak bir şirket yada eğitim kurumu hesabıyla Teams kullanıyorsanız, bugün itibariyle kendi e-posta adresinizle giriş yapıp yeni bir Teams hesabı oluşturabilirsiniz. Telefonunuzdaki Teams uygulamasının güncellemesini yaptıysanız veya bilgisayardan kullanıyorsanız artık Ayarlar bölümünden “Yeni Hesap Ekle” kısmına tıklayarak kişisel adresiniz ile oturum açabilirsiniz.

Diğer yandan hem kişisel hem de iş hesabınızı Teams uygulamasına dahil ederek ikisi arasında geçiş yapabilirsiniz. Yeni oturum eklemenin haricinde Teams üzerinden konum hizmetleri yeniliği de bulunuyor. WhatsApp’ta olduğu gibi kullanıcılar Teams üzerinden de konumlarını paylaşabilecekler.


Microsoft Office iOS Sürümü HEIC desteğine kavuştuMicrosoft Office iOS Sürümü HEIC desteğine kavuştu
Microsoft'un gizemli oyun konsolu patenti ortaya çıktıMicrosoft'un gizemli oyun konsolu patenti ortaya çıktı

PAYLAŞ