Microsoft Store kendini yeniliyor! - Haberler - indir.com

Microsoft Store kendini yeniliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 11:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Microsoft, yeni güncelleme almaya devam ederken son güncelleme ile uygulama birçok kullanışlı özellik daha aldı. Özellikle iki özellik ilk olarak yaz aylarında ortaya çıksa da kullanıma yeni alındı.

Microsoft, uygulama dağıtım platformu Microsoft Store'un eksik yönlerini her yeni gelen güncellemeler ile hızla tamamlamaya devam ediyor. Son gelen güncellemeler uygulama platformuna iki kullanışlı özellik daha eklendi. Bu iki özellik geçtiğimiz yaz aylarında ortaya çıksa da kullanıma alınmamıştı.

iTunes, Microsoft Store'da yerini aldıiTunes, Microsoft Store'da yerini aldı

Yakın zamanda Windows 10 kullanıcıları Microsoft Store üzerinde almak istedikleri oyunları indirimi bekliyor, takip edemezken artık bunlara gerek kalmayacak. Xbox Insider kanalında ortaya çıkan yenilikle artık uygulama, cihaz ve oyunlar teker teker satın almak yerine alışveriş listesi sepetine eklenecek. Bunun için kullanıcıların satın alma seçeneğinin hemen altındaki alışveriş sepeti sembolüne tıklamaları yetecek. Bu özelliğin en işe yarar tarafı, listenin cihazlar arasında senkronize çalışıyor olması. Yani Microsoft Store üzerinden evinizde başladığınız bir alışverişi ofis bilgisayarınız veya cihazlarınızda tamamlamanız mümkün olacak.

Bununla birlikte Microsoft Store üzerinde bir "İstek Listesi" de yakın zamanlarda tüm kullanıcıların hizmetine sunulacak. Bu sayede belli başlı uygulamaları indirimli bir fiyat üzerinden almak için istek listesinde takip edebilir ve listeyi herkesin görebileceği şekilde ayarlayarak size hediye almak isteyen arkadaşınızın aklına da bu şekilde girebilirsiniz. Alışveriş sepetinde olduğu gibi istek listesi cihazlar arasında senkronize olacak. Bu sayede istek listenize istediğiniz bir cihazda oturum açarak ulaşabilir ve indirim fırsatlarını tüm cihazlarınızdan haberdar olabilirsiniz.


Apple, Ekim ayında App Store Affiliate sonlandırılıyorApple, Ekim ayında App Store Affiliate sonlandırılıyor
PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!PUBG Lite APK'si Google Play Store'a düştü!
Mi Store Türkiye'nin açılış tarihi belli oldu!Mi Store Türkiye'nin açılış tarihi belli oldu!

PAYLAŞ