Microsoft Office'nin yeni tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Microsoft Office'nin yeni tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-22 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yazılım devi Microsoft’un sahip olduğu Office için uygulamaların geleceğine dair önemli bir gelişme yaşandı. Söz konusu servisin uygulamaları için yayınlanan olan bir video ile beraber yeni Microsoft Office tasarımına yönelik bazı detayları da paylaşılmış oldu. Buna göre ise Microsoft, Office uygulamalarını çok daha sade ve işlevsel bir hale getirmeye çalıştığı gözüküyor. Microsoft, yıllardır popüler olan Office serisi uygulamalarını güncellemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Kullanıcı deneyimini en iyi seviyeye getirmeye çalışan şirket, zaman zaman ise tasarımlar tarafında değişikliklere gidiyor. İşte tam bunlardan birisi olan Microsoft Office’in yeni tasarımları ortaya çıktı. Gelin şimdi bu söz konusu tasarımlar neler göz atalım.

Microsoft Office yeni tasarımlar ortaya çıktı

Microsoft Office 365 E-posta ayarları için katı uygulama!Microsoft Office 365 E-posta ayarları için katı uygulama!

Microsoft’un Office uygulamaları için hazırlamış olduğu yeni tasarım anlayışına yönelik bir video paylaşıldı. Vime üzerinden Microsoft’un resmi Microsoft Desing kanalı tarafından yayınlanan bu video ile beraber, Microsoft World ve Microsoft PowerPoint olmak üzere Office uygulamalarında yapılacak olan tasarım değişikliklerine dikkat çekiliyor. Yapılan açıklamalar doğrultusunda ise Microsoft, yeni tasarım anlayışında sadeliği ön plana çıkarmayı hedefliyor. Tasarımın içeriği noktasında ise öne çıkacak şekilde çalışmaların sürdüğü belirtiliyor. Bunlarla beraber uygulama tarafında renklerinde değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

Parlak renk seçeneklerine son verilmesi bekleniyor. Bu yapılacak olan tasarım değişiklikleri, sadece masaüstü ile sınırlı kalmayacak ve Microsoft Office uygulamaları tarafından da benzer tasarım değişikliklerin uygulanması bekleniyor.


Microsoft Office iOS Sürümü HEIC desteğine kavuştuMicrosoft Office iOS Sürümü HEIC desteğine kavuştu
Microsoft Office 365 kullanıcıları hacker saldırılarına uğruyorMicrosoft Office 365 kullanıcıları hacker saldırılarına uğruyor

PAYLAŞ