Microsoft Office iOS Sürümü HEIC desteğine kavuştu - Haberler - indir.com

Microsoft Office iOS Sürümü HEIC desteğine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-17 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Microsoft Office uygulaması HEIC desteği, dikte özelliği ve çoklu seçim seçeneği ile güncellendi. Word, Excel ve PowerPoin uygulamalarını bir araya getiren iO için Microsoft Office uygulaması son olarak aldığı güncelleme ile beraber bazı yeniliklere kavuştu. Bunların başında ise Yüksek Verimli Görüntü Dosyası Biçimi ya da kısa adı ile HEIC dosyaları için eklenen destek geliyor.

HEIC dosyaları desteği ilk olarak bu ayın başında Insider kullanıcıları için sunulmuştu.  Bu sayede Office uygulamasının dosya aktarımı aksiyonu için bu türdeki dosyalara destek sağlanmış oldu. Word dosyalarında kullanıcıların sesini kullanarak yazma yani Dikte özelliği ve uygulamadaki Medya sekmesinde resimler için çoklu seçim seçeneği de yeni eklenenler arasında.

Microsoft Office 2019 sadece Windows 10'da çalışacakMicrosoft Office 2019 sadece Windows 10'da çalışacak

Yeni eklenen özellikler sayesinde iOS kullanıcılarının uygulamayı kullanılabilirliğini artırılmış durumda. Word’te erişilebilirlik seçeneğini kullananlar için Dikte özellikle işlevsel bir eklenti olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca, kullanıcılar bir belge için içeriği hızlı bir şekilde metne dönüştürmek istediğinde bu araç öne çıkacak. App Store üzerinden uygulamanın son sürümüne güncelleyerek siz de en yeni özelliklerden faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz.


Merakla beklenen Microsoft Office 2019 ile ilgili detaylarMerakla beklenen Microsoft Office 2019 ile ilgili detaylar
Bazı kullanıcıların Microsoft Office 365 Hesapları Kilitleniyor!Bazı kullanıcıların Microsoft Office 365 Hesapları Kilitleniyor!
Microsoft Office 365'e önemli yenilikler geldiMicrosoft Office 365'e önemli yenilikler geldi

PAYLAŞ