macOS güncelleme yükleme süreleri kısalıyor - Haberler - indir.com

macOS güncelleme yükleme süreleri kısalıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-03 13:04:01
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Apple, kısa bir süre öncesinde WWDC 2020’de macOS Big Sur güncellemesinin tanıtımını yaptı. Yeni macOS Big Sur özellikleri ve tasarım değişiklikleri dikkatleri çekerken, arka planda farklı değişiklikler de yapılmış görünüyor. macOS güncelleme yükleme süreleri ile ilgili Apple tarafından bir açıklama yapıldı. Buna göre kullanıcılar, güncelleme konusunda çok daha az zaman harcayacak.

macOS güncelleme yükleme süreleri kısalıyor

Mevcut durumda güncelleme için bekleme süresi, 1 saate kadar uzayabiliyordu. Bu süre farklılıkları, güncellemenin boyutuna ve Mac modelinin durumuna göre farklılık sergiliyor. Apple'ın web sayfasında yer alan bir bilgiye göre ise bu süreler, oldukça kısa bir hale gelecek.

Apple iPhone'lar için masa üstü modunu kullanıma sunacakApple iPhone'lar için masa üstü modunu kullanıma sunacak

macOS Big Sur ile birlikte güncelleme sürelerinin büyük bir ölçüde hızlanacağı belirtiliyor. Bu süreçte arka planda gerçekleştirilen yükleme işlemlerinin büyük bir katkı sunacağı ifade ediliyor. Şu an için ne hangi oranda bir artış gösterecek, tam olarak bilinmiyor.

macOS güncelleme yükleme sürelerindeki artış ile ilgili olarak ilk macOS Big Sur beta denemelerinde gelen bilgilere göre, uygulama açılış sürelerinde de önemli bir hızlanma söz konusu oluyor. 



PAYLAŞ