Mac İçin En İyi Dosya Sıkıştırma Programları - Haberler - indir.com

Mac İçin En İyi Dosya Sıkıştırma Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 15:35:53
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Mutlaka bilgisayarınıza olması gereken programlardan birisi olan Rar uygulamaları artık teknolojinin içine tamamen yerleşti. Olmazsa olmaz olan bu yazılımlar sayesinde çok daha rahat çalışabiliyoruz veya dosyaların boyutlarını arşiv ile sıkıştırabiliyoruz örnek verecek olursak 1 Gigabit olan dosya boyutunu ultra sıkıştırarak 550 Megabayt olarak kaydedebiliyoruz. Yani kısacası bu uygulamalar teknoloji ile uğraşan birinin olmazsa olmazlarından birisi gibi bir şey.İşte O Uygulamalar;

Bandizip X 

Mac için yaratılmış olan en iyi rar arşiv uygulaması diyebilirim. Bu uygulamada akıcı bir şekilde çalışmalarınızı sıkıştırabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

IZip

Bu uygulamada biraz daha fonksiyonu az olan bir uygulamadır. Uygulamayı küçük çalışmalar için indirebilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Un RarX

Bu uygulama ise düşük macbook sürümleri için çok ideal diyebiliriz. Uygulamanın en iyi yönü ise çok akıcı herhangi bir takılma sorun bulunmamakta.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ