LoL karakteri Kog'Maw yeni tasarım güncellemesi alıyor - Haberler - indir.com

LoL karakteri Kog'Maw yeni tasarım güncellemesi alıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-12 13:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Riot Games şirketinin popüler MOBA oyunu League of Legends’in sevilen karakterlerinden olan Kog’Maw, oyunculara kolaylık sağlayacak yeni tasarım güncellemesi alıyor. Güncelleme ile beraber bu şampiyon daha görünür bir hal alacak. Türkiye’nin ve dünya genelinin çok oynanan MOBA yapımlarından olan League of Legends, önemli güncellemeler ile oyuncuları canlı tutmayı hedefliyor. Şimdi ise bir yenilik tasarım tarafında geliyor. Bu küçük güncelleme ile beraber Kog’maw şampiyonunun oyun içindeki takibi ve kontrol edilebilirliği daha kolay bir hal alacak. League of Legends karakteri Kog’Maw için yeni gelecek güncelleme karakter tasarımında revizeye gidilecek. LoL’ün görsel efekt sanatçısı Oliver McDonald’ın Twitter’da paylaşmış olduğu bir görünüm ile Kog’Maw karakteri oyun esnasında çok daha kolay takip edilebilecek.

Kog’Maw’ın oynama oranı artacak

League of Legends 11.6 yama notlarında neler geldi?League of Legends 11.6 yama notlarında neler geldi?

League of Legends’ın şampiyon ve kostümlerin görsel efektlerinden sorumlu isim Oliver McDonald, geçtiğimi günlerde Kog Maw karakterine gelecek değişiklikleri gösteren bir paylaşım yaptı. Bu güncelleme ile şampiyonun hareketleri daha görünür olacak. Menzil takibi daha kolay yapılabilecek ve doku ve efektler üzerindeki geliştirmeler de net bir şekilde gösteriliyor.

 

Coming soon to a PBE near you, it's everyone's favourite void pupper, Kog'Maw with a VFX update!
Updated Model Texture!
Updated Armor/MR shred icon
Project goals:
Improving gameplay clarity on missile widths, R edge indicator and W/P empowered state. pic.twitter.com/SO0YvTprLY — Riot Beardilocks (@Beardilocks) April 8, 2021

 

"Evet, güncellenmiş karakter görünümü bu. Maalesef bu güncellemeyi bir karakter tasarımcısının yaratmış olması şans eseri bir şekilde gerçekleşti. Biz sadece bir araya getirdik. Hâlâ görsel efekt güncellemeleri için resmi olarak görevlendirilmiş bir karakter tasarımcımız yok."

Bu güncellemenin 14 Nisan’da yayınlanması bekleniyor.


Rocket League telefonlara geliyorRocket League telefonlara geliyor
League of Legends 11.7 yama notlarında neler değişti?League of Legends 11.7 yama notlarında neler değişti?

PAYLAŞ