LockMyPix ile Android Gizliliğinizi Koruyun - Haberler - indir.com

LockMyPix ile Android Gizliliğinizi Koruyun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bremen Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan dört mühendis tarafından geliştirilen LockMyPix, Android sistemli cihazınızda bulunan fotoğraf, albüm ya da videolarınızı başkalarından gizlemek için kullanabileceğiniz bir mobil güvenlik uygulamasıdır.

Askeri düzeyde AES şifreleme algoritmasına sahip olan uygulama sayesinde, Android cihazınızda bulunan fotoğraflarınızı, albümlerinizi ya da videolarınızı meraklı gözlerden koruyabileceğiniz gibi kimsenin resimlerinize erişemeyeceğinden emin olabilirsiniz.

LockMyPix

Cihazınızı kaybettiğiniz ya da meraklı arkadaş çevrenizin telefonunuza göz atmak için ödünç aldığı zamanlarda faydalı olabileceğini düşündüğümüz uygulama, gizlemek istediğiniz fotoğrafları sadece tek bir dokunuşla seçme imkanı sunuyor. Ayrıca PIN ataması da yapabileceğiniz uygulama sayesinde gizlediğiniz resimlere PIN girilmeden ulaşılmasını da engelleyebilirsiniz.

Google Play Store'da 2.99 TL fiyat etiketiyle satılan mobil gizlilik ve güvenlik uygulaması LockMyPix'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ