Bu yazımızda Linkedin’i aktif olarak kullanan kişiler için çok önemli bir konuya deyineceğiz. LinkedIn’den video nasıl indirilir? Linkedin kullanıcıları, ana sayfalarında gördüğü güzel bir videoyu indirmek ve kendi Facebook, Twitter veya Instagram sayfalarında paylaşmak isterler. Ama Linkedin’de bir video indirme yeri bulunmuyor. Peki Linkedin’den video nasıl indirilir?

Daha çok şirketlerin kullandığı Linkedin’de şirket çalışanları videolar, fotoğraflar paylaşıyor ve bağlantıları ile iletişime geçiyor. Yeri geliyor şirketlerine çalışan arayan kişiler çalışan aradıklarını belirten yazı yazıyor, yeri geliyor iş arayan kişiler iş aradıklarını belirten yazılar yazıp bağlantıları ile iletişime geçiyor. Yani kısacası Linkedin, çoğunluk olarak şirketler tarafından kullanılan bir sosyal paylaşım platformudur diyebiliriz.

Linkedin’den Nasıl Video İndirilir?

Linkedin video indirme için ilk olarak Linkedin hesabınıza giriş yapıp indirmek istediğiniz videoyu açıyorsunuz. Daha sonra videoya bir kere tıklayarak videonun başlamasını bekliyorsunuz. Video başladıktan sonra ise gerisi kolay. Sadece indirmek istediğiniz Linkedin videosuna sağ tıklıyorsunuz ve “Video Olarak Kaydet” yazan yazıya tıklayıp Linkedin’den indirmek istediğiniz videoyu bilgisayarınızda nereye indirmek istiyorsanız oraya indiriyorsunuz. İşte bu kadar! Linkedin video indirme işini başarıyla tamamladınız!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir