LinkedIn için

LinkedIn için "Anket" ve "Görüntü Kırpma Gibi" özellikleri yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Daha çok iş dünyasında kullanıcıların birbirleri ile iletişim kurmasını sağlayan sosyal medya platformu Linkedln, platformuna yeni özellikler getirmeye hazırlanıyor. Yeni özellikler denemesini yapan Linkedln, test edilen özellikler arasında ise gönderiler için yeni bir anket seçeneği, etiket sunum modu ve görüntü düzenleme aracı bulunuyor. Tersine mühendislik uzmanı olan Jane Manchun Wong, Linkedln’de gönderiler için anket özelliği üzerinde çalışıldığını ortaya çıkartı. Söz konusu çalışmaya yönelik görüntü de paylaşan Wong, özelliğin nasıl kullanılacağını gösterdi. Ankete en az soru ile alakalı 4 cevap seçeneği eklenebilecek. Zamanlaması da yapılabilen anket, tıpkı bir Linkedln gönderisi gibi paylaşılabilecek.

Hem masaüstü hem de mobil kullanıcılara sunulacak olan anket özelliği henüz herkese açık hale gelmiş değil. Anketlerin nasıl kullanılacağı konusunda ise Linkedln Yardım sayfasında gösteriliyor. Diğer yandan Linkedln paltformdaki gruplara da söz konusu bu anket özelliğini dahil etmeyi planlıyor.

Sahte e-Devlet sitelerine dikkat! Siber Dolandırıcılar LinkedIn kullanıcılarını hedef alıyor!Sahte e-Devlet sitelerine dikkat! Siber Dolandırıcılar LinkedIn kullanıcılarını hedef alıyor!

Linkedln için anket özelliği geliyor

Wong, ABD merkezli şirketin bu özelliğinin haricinde etiket sunum modu üzerinde de çalıştığını ifade ediyor. Özellik ise bir etikete tıklandığında o etiket ile alakalı görüntülerin yer aldığı tam ekran bir sayfa açılacak. Etiketi sunum özelliği, spesifik konuların ve tartışmaların takibi noktasında oldukça faydalı bir özellik olacak. Etiketi özelliğinin ilk kullanım amacının ise etkinliklerin takip etmek olduğu ifade ediliyor. Bu sayede kullanıcıların bir etkinlik esnasında belirli bir konu üzerinden bir araya getirilmesi sağlanacak.

Jane Machun Wong, diğer yandan Linkedln’in yeni bir görüntü düzenleme aracına yönelik çalışma sürdürdüğünü de belirtiyor. Platformun mobil uygulamas için bir dizi görüntü düzenleme aracı bulunuyor. Ancak yenilik ile beraber masaüstü kullanıcıları da artık düzenleme aracına sahip olacaklar. Bu sayede kullanıcılar görselleri Linkedln üzerinde paylaşmadan öncede daha iyi bir şekilde düzenleyebilecekler.


LinkedIn'e de Hikayeler dönemi başlıyor!LinkedIn'e de Hikayeler dönemi başlıyor!

PAYLAŞ