Kripto para birimleri yükselişe geçti! - Haberler - indir.com

Kripto para birimleri yükselişe geçti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-29 17:45:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Kripto Para

Yeni hafta itibarı ile kripto paralar yükselmeye başladı. Geçtiğimiz haftaya kötü bir performans ile kapatan kripto paraların bu hafta sonuna doğru toparlanma sürecine girmesi bekleniyor.

Kripto para birimlerinde yaşanan düşüş trendi geçtiğimiz hafta da devam etti. Özellikle yatırım yapan kişiler için ciddi riskler yaratan mevcut düşüşlerde, piyasalarda yeni hafta ile birlikte toparlanma yaşanmaya başladı. Bitcoin'de başlayan ilk çıkış kripto paranın 44.000 dolar seviyelerine kadar yükselmesini sağladı. Böylece Bitcoin önderliğinde kripto paraların genelinde ciddi bir toparlanma görülmeye başlandı.

Hafta başında sabah saatleri itibariyle 44 bin seviyelerini zorlayan kripto para günü 43 bandında tamamladı. Yüzde 5’i bulan yükseliş, kripto para dünyasına yeniden dikkatlerin çekilmesini sağladı. En büyük 10 kripto para biriminin tümünde rengin yeşile dönmesi, yatırımcıları sevindirdi.

Yüksek dalgalanma risk yaratıyor

Kripto paralarda çok kısa süre içerisinde ciddi dalgalanmaların yaşanması, özellikle yeni yatırımlarda kullanıcıları tedirgin ediyor. Türkiye ekonomisinde de geçtiğimiz günlerde doların artması ekonomide pek çok farklı sorunun ortaya çıkmasına neden olmuştu. Dolar karşısında parasının değerini korumak isteyen ve kripto par yatırımı yapmak isteyenler, belirsizlik ve yüksek oynaklık nedeniyle zorlanıyor. 





PAYLAŞ