Kripto hesabınızı güvende tutmanıza yardımcı olacak 3 öneri - Haberler - indir.com

Kripto hesabınızı güvende tutmanıza yardımcı olacak 3 öneri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-13 17:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Kripto paraları saklamanız, yönetmeniz ve kullanmanız adına gerekli olan kripto hesapları ya da diğer adı ile cüzdanları için güvenliği elden bırakmamanız gerekiyor. Takip edilemeyen yapısı nedeniyle online saldırılara açık olan kripto para dünyasında cüzdanınızdaki tüm paraların gitmesi söz konusu olabilir. Bu nedenle Kripto hesabınızı güvende tutmanıza yardımcı olacak 3 öneriye göz atarak, güvenliğiniz gözden geçirebilirsiniz. 

Kripto Paralara İlgi Duyanlar İçin 10 Faydalı Mobil Uygulama 

En Değerli 10 Kripto Para BirimiEn Değerli 10 Kripto Para Birimi

Takaslarda alternatif cüzdanlar kullanın

Yapacağınız takaslarda ya da yeni bir kripto para alırken, ana cüzdanınız yerine aracı bir cüzdan kullanın. Böylece alışveriş bittikten sonra tüm paranızı ana cüzdanınıza aktararak, ana cüzdanınızın arka planda kalmasını sağlayabilirsiniz.

Masaüstü programlarını tercih edin

Bir mobil cüzdana kıyasla masaüstünde çalışan kripto para cüzdan uygulamaları daha fazla güvenlik sağlayabiliyor. Bu nedenle online olarak tehditlere kapalı kalmasını istediğiniz cüzdan için bu uygulamaları deneyebilirsiniz.

Online cüzdanları kullanırken güvenliği iki defa düşünün

Popüler, online cüzdanlar çok fazla olsa da güvenlik noktasında büyük bir soru işareti mevcut. Bu nedenle online bir cüzdan tercih ederken güvenlik seçeneğini iki defa düşünün.

Tüm bunların yanı sıra tercih ettiğiniz cüzdan için mevcut sistemdeki tüm güvenlik ayarlarını etkinleştirerek güvenlik duvarınızı güçlendirin. Bu önlemler sayesinde cüzdanınız güvenli olacağı gibi aynı zamanda herhangi bir tereddüt yaşamadan kripto para işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. 

En Çok İndirilen Bitcoin Uygulamaları


Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!Kripto para lideri Binance yeni borsasında kuralları yeniden yazıyor!
Galaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilirGalaxy S10'da kripto para cüzdanı olabilir

PAYLAŞ