Kitapyurdu, kitapseverler için yeni Chrome eklentisi yayınladı - Haberler - indir.com

Kitapyurdu, kitapseverler için yeni Chrome eklentisi yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 16:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Kitapseverlerin uğrak adreslerinden biri olan kitapyurdu, en ucuz kitabı bulmanızı sağlayacak yeni Chrome eklentisini yayınladı.

İnternet üzerinden kitap alışverişi denildiğinde akla ilk gelen sitelerden biri olan kitapyurdu, kullanıcılarına kolaylık tanıyacak yeni bir özellik ile gündeme geldi. Bilindiği üzere internet üzerinde, kitap alışverişi yapılabilecek pek çok site bulunuyor ve her sitede kitapların fiyatı aynı olmayabiliyor. Bunun için kullanıcının, istediği kitabı en ucuz fiyatıyla almak için, gezintiye çıkıp bir araştırma yapması gerekiyor. Kitapyurdu’nun yeni yayınladığı özellik, kullanıcıları bundan kurtarıyor. Artık, site tarafından Chrome üzerinde yayınlanan eklenti sayesinde, en ucuz kitabı bulmanız daha kolay bir hale gelecek.

Yeni eklenti sayesinde, diğer sitelerle fiyat karşılaştırması yapmanız mümkün

Kitapyurdu, kullanıcıları için yeni eklentisini Kitapyurdu Fiyat Asistanı adıyla yayınladı. Bu eklenti, kullanıcıların alacağı bir kitabın fiyatı hakkında araştırma yapmasına kolaylık tanıyacak. Adından da anlaşıldığı üzere, bu eklenti sayesinde diğer siteler, Google aramaları, online kitapçılar ve pazar yerlerindeki kitapların fiyatları karşılaştırılabilecek. Aynı zamanda yurt dışındaki fiyatlarla da karşılaştırma yaparak size bir sonuç sunacak ve kitap hangi para biriminde satışa sunulmuşsa, o para birimi ile gösterilecek. Bununla beraber, eklentinin sunduğu bir diğer özellik, kitapyurdu’nda daha önce aratma yaptığını bir kitabın fiyatı düşerse, bununla ilgili bildirim alabileceksiniz. Fiyat asistanını aynı zamanda kendi istediğiniz renge bürüyerek, tasarım anlamında kişiselleştirebilirsiniz. Kitap Yurdu Fiyat Asistanı eklentisini indirmek isterseniz, Chrome Web Mağazası’nı ziyaret edebilirsiniz.





PAYLAŞ