Kesinti Var! Elektrik ve Su Kesintilerini Haber Veriyor - Haberler - indir.com

Kesinti Var! Elektrik ve Su Kesintilerini Haber Veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

kesinti Var!, bulunduğunuz konumu otomatik olarak algılayarak o bölgedeki elektrik ve su kesintisini size önceden haber verebilen ücretsiz bir verimlilik uygulamasıdır.

Oytun Şengül 'ün düşündüğü ve Enes Gemici 'nin de geliştirdiği kesinti Var! şimdilik Türkiye'nin 11 ilinde ilçe ilçe tüm elektrik ve su kesintilerini detaylarıyla birlikte listeleyebiliyor.

Kesintinin başlangıç ve bitiş zamanına alarm kurma özelliğine de sahip olan uygulama kesinti bildirmek için kesinti hattını arayabildiği gibi aynı zamanda kesintilerden herkesin haberdar olabilmesi için kullanıcının Facebook ve Twitter hesaplarından otomatik olarak duyuru yapabilmesine de imkan tanıyor.

kesinti Var!

Google Play sayfasında kesinti Var! 'ı özetleyen geliştiriciler 'tatava yapmadık, sade ve sadece işini çok iyi yapan bir uygulama yapmaya çalıştık.' açıklamasında bulunmayı da ihmal etmemişler.

Hala elektrik ve su kesintilerinden mağdur olduğumuz bir zamanda son derece faydalı olabileceğini düşündüğümüz ve tüm kullanıcıların mutlaka mobil cihazlarında bulundurmalarını tavsiye edeceğimiz kesinti Var! şu an sadece Android cihazlar için indirmeye sunulmuş olsa da önümüzdeki günlerde iOS kullanıcılarına da sunulacak.

kesinti Var! uygulamasını ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ