Kedi ve Köpeklerin Amansız Savaşı Cat War (Video) - Haberler - indir.com

Kedi ve Köpeklerin Amansız Savaşı Cat War (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Çizgi film atmosferine sahip tasarımıyla son derece keyifli bir oyun deneyimi sunan Cat War, kedi ve köpekler arasında geçen bir savaşın konu edildiği mobil strateji ve savaş oyunudur.

Köpeklerin kurduğu imparatorluk karşısında bir türlü ayakta kalmayı ve girdikleri savaşlarda üstünlük kurmayı başaramayan kedi krallığına yardım edeceğiniz oyunda, kendi askeri biriminizi oluşturarak belirlediğiniz taktiklerle birlikte köpekleri yenmeye çalışacaksınız.

Cat War

Kedi krallığının askerlerini yöneterek emirler yağdıracağınız oyunda 100'den fazla bölüm ile 5 farklı zorluk seviyesi yer alıyor. Ayrıca başarılı olmak için size verilen kaynakları en iyi şekilde değerlendirmeniz ve bu kaynaklar ile askerlerinizi güçlendirmeniz gereken Cat War'da stratejilerinizi sahip olduğunuz güce göre belirleyebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Cat War'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan ve oyunun nasıl oynandığını gösteren Cat War Oynanış Videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Cat War Oynanış Videosu


PAYLAŞ