Jukela ile Favori Mekanında Müziğin Kontrolü Artık Sende - Haberler - indir.com

Jukela ile Favori Mekanında Müziğin Kontrolü Artık Sende

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Gittiğiniz her mekanda müziğin kontrolünü ele alarak arkadaşlarınız ile her zamankinden daha güzel zaman geçirmenizi sağlayan mobil jukebox uygulaması Jukela, iOS platformunda yayınlandı.

Jukela, gittiğiniz mekanlarda müzik ile etkileşim içinde daha iyi bir deneyim edinmenizi sağlamak amacı ile geliştirilmiş sosyal müzik uygulamasıdır. Favori mekanda check-in yapmak koşulu ile istediğiniz şarkıyı çaldırabilmenizi sağlamasının yanı sıra iki farklı boyut sunan uygulama ile işletmeler, perakende mağazaları, kafeler ve bar gibi mekanlar kolay hazırlanabilir playlistleri kullanabilecekleri gibi tüketicilerde bu mekanlarda hazırlanmış olan playlistlere sevdikleri şarkıları istek olarak gönderebilecekler.

Ayrıca uygulamayı iPhone telefonunuzda kullanarak gideceğiniz mekanı seçebilir ve seçtiğiniz mekandaki müzikleri görebilir, mekanların müzik listelerinden şarkı isteği yapabilir ve bu isteklerinizi sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

Sizde favori mekanınızda müziğin kontrolünü ele geçirmek ve kendi istediğiniz şarkıları çaldırmak istiyorsanız hemen Jukela'yı sitemizden iOS cihazınıza indirerek denemeye başlayabileceğiniz gibi Jukela'nın düzenlediği açılış partisi için hazırlanmış olan infografiği aşağıda görebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ