İstanbul tanıtımını Tripadvisor üstlendi - Haberler - indir.com

İstanbul tanıtımını Tripadvisor üstlendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-01 16:33:02
Editör : Numan Dargın
Kategori : Uygulama

Dünyanın en büyük seyahat platformu olan Tripadvisor İstanbul sayfalarının yönetimini devraldı. İstanbul Ticaret Odası’ndan (ICVB) yönetimi devralan İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) bir yıl boyunca İstanbul’un tanıtımını üstlenecek.

Tanıtım için Tripadvisor ile anlaşma imzalandı

İTO Merkez Bina’sında gerçekleşen imza töreninde İTO ve ICVB Başkanı Şekib Avdagiç ile Tripadvisor Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Yöneticisi Chad Shiver’ın ev sahipliğinde yapıldı.

Bu anlaşmayla birlikte her ay 490 milyon kullanıcının otel, restoran, müze ve ören yerleri, turistik destinasyonlar, turlar ve havayolları ile ilgili görüşlerini paylaştığı ve puanladığı Tripadvisor, İstanbul’un resmi tanıtım sayfalarının yönetimini bir yıl boyunca ICVB üstlenecek.

Sayfa yönetimleri, ICVB’nin önemli projelerinden One İstanbul markası üzerinden gerçekleştirilecek. İTO ve ICVB Başkanı olan Şekib Avdagiç, açıklamasında Tripadvisor’da bulunan İstanbul tanıtım sayfalarında İstanbul’u dünyaya tanıtmak için şehirde bulunan otel, mekanlar, restaurantlar, çeşitli bölge ve temalar üzerinden seçim yapılabilecek listeler oluşturacaklarını belirtti.

Şekib Avdagiç İstanbul içeriğini en çok aratan ülkelerin Tripadvisor’da İngiltere, ABD, Almanya, Rusya ve Fransa şeklinde sıralandığını açıkladı.





PAYLAŞ