İşletmelerin Sosyal Ağı 'Facebook at Work' Test Ediliyor! - Haberler - indir.com

İşletmelerin Sosyal Ağı 'Facebook at Work' Test Ediliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

2014 Kasım ayında yaptığımız haberle Facebook'un işletmelere özel bir platform hazırlığında olduğunu sizlere aktarmıştık. Facebook, 'Facebook at Work' (Facebook iş yerinde) adını verdiği bu ürününü bugün itibarıyla bazı iş otaklarıyla birlikte test etmeye başladığını duyurdu.

Şirket içerisinde kullanım için özel olarak geliştirilen Facebook at Work, çalışanların Haber Kaynağı, Gruplar, Mesajlar ve Etkinlikler gibi Facebook araçlarını iş ortamı içinde etkin bir şekilde kullanabilmelerini amaçlıyor.

Facebook at Work

Facebook at Work sayesinde çalışanlar, kişisel Facebook profillerinden bağımsız olarak, güvenlik ve gizlilik odağında çalışma arkadaşları ile iletişim kurabilecekleri gibi iş konusundaki bilgileri de paylaşabilecekler. Paylaşılan bilgiler sadece söz konusu şirket çalışanları tarafından görülebiliyor.

Şimdilik App Store ve Google Play Store üzerinden Facebook'un kendi seçtiği iş ortakları arasında test edilen Facebook at Work'ün Android uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla inceleyebilirsiniz.





PAYLAŞ