İşletmeler için Apple Music yakında geliyor - Haberler - indir.com

İşletmeler için Apple Music yakında geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-21 15:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından var olan servislerine ek olarak farklı girişimler görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise perakende mağazaların müzik kontrolünü sağlamak için yapılan işletmeler için özel bir Apple Music servisi geliyor. Dijital müzik servisi piyasasında Apple’ın en büyük rakiplerinden birisi olan Spotify bulunuyor. Birbirleri arasında sıkı bir rekabet sürerken şimdi ise Apple tarafından bireyse kullanıcılar haricinde işletmelere yönelik bir hamlede bulunuldu. Söz konusu bu servis ile işletmeler Apple Music abonelik planlarına dahil olabilecekler. Perakende mağazaların Apple’ın işletmeler için oluşturmuş olduğu çalma listeleri ve mağaza markasına uyarlı özel önerileri lisanslı müzik listelerinde görecekler.

İşletmeler için Apple Music geliyor

Yeni Porsche Taycan, Apple Music ile bir ilke imza attıYeni Porsche Taycan, Apple Music ile bir ilke imza attı

Var olan Apple Music uygulamasının haricinde özel bir uygulama ile işletme sahipleri iPad ve iPhone cihazları üzerinden listeleri düzenleyebilecek ve müzik kontrolleri gibi işlemleri gerçekleştirebilecekler. Ayrıca yayın akış hizmetlerinde Spotify ve Apple Music gibi servislerin tüketici lisans koşullarında ticari alanlarda müzik çalmak için engelleyici bir koşul yer almıyor. Apple ise mevcut uygulamalardan daha farklı ve daha özelleştirilebilir olacaklarının altını çiziyor. Bazı bölgelerde birkaç pilot işletme tarafından bir süredir İşletmeler için Apple Music uygulamasının test edildiğinin ve başarılı sonuçlar alındığının bilgisi yapılıyor.

İşletmelerle yapılan anlaşmalar, Apple’ın mağaza kültürüne uyması için özel çalma listeleri planları da içeriyor. İşletmeler için Apple Music henüz ülkemizde aktif olmadığı için uygulama hakkında henüz bir bilgi yer almıyor.


İlgili uygulamalar
Apple Music tarayıcılara geliyorApple Music tarayıcılara geliyor
Apple Music'te iPhone ile çekilmiş özel klipler yer alacakApple Music'te iPhone ile çekilmiş özel klipler yer alacak

PAYLAŞ